Bir arkadaşımınki merdivenden düştükten sonra harita kısmı epey sıkıntı yaşattı. Her ihtimale karşı dikkatli kullanmakta fayda var

Bir arkadaşımınki merdivenden düştükten sonra harita kısmı epey sıkıntı yaşattı. Her ihtimale karşı dikkatli kullanmakta fayda var

Merhaba! 🌟 Merdivenler her zaman robot süpürgeler için düşündürücü bir durum gibi görünse de aslında yeni nesil teknolojilerle bu sorun büyük ölçüde çözüldü. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, özellikle lazer navigasyon sistemiyle çalıştığı için merdivenleri algılar ve oradan düşmez. Haritalama özelliği sayesinde tüm evi tanır ve böylece temizliği akıllıca planlar.
Tabii ki, robot süpürgenin güvenliği için merdiven kenarlarında düzenli olarak test etmek iyi bir fikir. Ürünü doğru şekilde yerleştirir ve uygularsan, endişe etmene gerek kalmaz. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tedbir gerekebilir
Merdivenin önüne aşamayacağı bir engel koyduğunuzda onu algılayıp ilk harita belirlemesinde oraya sınır çizer hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ama her defasında oraya gitmesini engellemek için önlem almanızda fayda var 🙂
Muhakkak
Yükseklik algılıyor bazı modelleri merdivene gelince duruyor düşmüyor.. alırken bu özellik var mı diye bakıp göz önünde bulundurabilirsiniz.. bir de iki katta da ayrı ayrı kullanacaksınız çoklu haritalama özelliği lazım
Cevap
8Cevap
Merdivenleri kalır diğer yerler supurulebilir.
En mantıklısı
merdiven konusunda sensorleri olan bi supurge varsa sorun yasanmiyor tecrubeyle sabit
Sensörü var ama merdivenleri eşit değil
bizim merdivenler düz normal merdiven direkt fark ediyor olabilir evet
Merdiven az dar olsa sıkıntı olabiliyor
Ben hem evde hem büroda kullanıyorum , kesinlikle merdivenlerden düşmüyor, boşluğu algılaması lazım.
Içten merdivenli evimiz yok gecekondu da oturuyoruz çatısı yok 🙄
Kesinlikle uygun değil
Bana da öyle geliyor
Teknolojinin çok gelişmesi lazım o seviye ulaşmak için
Muhakkak
Merdivenden aşağı :) ooop
Merdiveni algılayıp durması gerekirdi 🤔
Aslında algılıyorlar merdivende duruyor
Yazık olmuş
Maalesef
hayır değil
uygun değil