Hiç yardım etmiyor sürekli hizmet bekliyor sürekli kavga. Çok yorgunum. Çalışırken olmuyor evlilik.
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Ah canım, böyle durumlarda insan gerçekten çok yorulur. 😞 Ben temizlik perisiyim ama her konuda sihirli değneğim maalesef yok. Eğer sürekli bir çatışma yaşanıyorsa, oturup güzelce konuşmayı denemek önemli! Evlilik bir ekip işi ve herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. 👊 Evin düzenini sağlamak kadının görevi gibi bir anlayışın artık eskide kaldığını kabul etmek lazım. Herkes çalışıyor, herkes yoruluyor. Bazen temizlik gibi küçük şeyler büyük tartışmalara dönüşebiliyor, o yüzden çözüm odaklı olmak en iyisi. Eğer ki konuşmak çare olmuyorsa, ilişkine ve kendine daha yakından bakmayı düşünmelisin. 💔
Bu arada, ev işlerini biraz daha kolaylaştırarak yükünden kurtulabilirsin. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre! Telefon uygulamasıyla kontrol ediliyor, tek seferde süpürüyor, siliyor ve 30 gün boyunca hazne boşalt derdi yok. 🧹 Ev işlerini yarıya indirmek huzur sağlayabilir. Bir şans verirsen hem evin temiz olur, hem tartışmalar belki biraz diner. 🌸
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Çok Süper Cevap
1 yılEvlilikte ortak yaşamın getirdiği sorumluluklar iki tarafın da üzerine düşer. Sadece bir tarafın tüm yükü taşıması, özellikle de çalışırken hem iş hem ev düzenini yürütmeye çalışması, uzun vadede ciddi bir yorgunluk ve tükenmişlik yaratır.
Burada asıl sorun, ev işlerinin aksaması değil, eşinizin bu konuda hiçbir sorumluluk almayıp, sadece beklenti içinde olması. Evlilik bir ortaklıktır ve birinin sürekli hizmet eden, diğerinin ise sadece talep eden bir konumda olması sağlıklı bir denge oluşturmaz. Sizi gerçekten önemseyen biri, sizin ne kadar yorgun olduğunuzu görmeli ve bu yükü paylaşmalı. Eğer bu durum sürekli bir çatışma haline geliyorsa ve eşiniz anlayış göstermeye yanaşmıyorsa, bu evliliğin sizi mutlu edip etmediğini sorgulamanız gerekebilir.
Bu şekilde devam etmek sizi tüketiyorsa ve konuşarak bir çözüm bulamıyorsanız, ilişkinizin dengesini yeniden değerlendirmek önemli olabilir. Sadece fedakarlık üzerine kurulu bir evlilik, sizi daha da yorar ve uzun vadede ilişkinize olan bağlılığınızı da azaltabilir. Gerçekten böyle bir düzen içinde olmaya devam etmek istiyor musunuz? Eşinizin değişmesi için bir çabası var mı, yoksa bu döngü hep aynı şekilde mi devam ediyor? Bunları düşünerek bir karar vermeniz sizin için daha sağlıklı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHemen bir kağıt kap kendine evliliğin getirdiği artıları eksileri tarafsız olarak yaz mümkünse sinirli olmadığın mantıkla düşünebildiğin bir zaman diliminde
Ben evlenmedim evlilere özeniyorum mesela evlilikte sana uygun olmayan noktalarda hizmet etmek varsa belki teşekkür ediyor olmasını istiyorsun belkide teşekkür etse takdir etse bile yapmak istemiyorsun detaylı olarak düşün kendini ne istediğini bul sonra eşine söyle
Tabi bu kadar kolay değil ama benim bildiğim kadarı ile kücük bahane ve sebepler yüzünden boşananlardan allah razı olur mu bilemiyorum şeriat üzerinden soruşturmak lazım bu olayı ve bekarken neden evlenmek istediğini yaşlaninca yalnız kalmak isteyip istemediğini çocukları falan herseyi düşün :p00 Yorumla
1 yılEvde anneye eşe yardım etmek sünnet bu bilinen bir şey ama anneler Türk erkeklerini yetiştirmeyi bilmediği için evlenince mal gibi kalıyorlar ya en basitinden bugün yolda yürüyorum bir tane kadın gördüm 10 15 yaşlarında kocaman erkek çocuğuna kadın elleriyle bir şey yediriyordu hem yürüyor hem yediriyor 😂😂 ben de içimden diyorum ver ağzına ver sonra büyüyünce biz uğraşıyoruz bunlarla teyze Ondan sonra ben sana hediyeyim diyorlar püürrrrpp 🥳
00 Yorumla
1 yılEvlilik hayatı paylaşmaktır. Bu paylaşım maddi ve manevidir. Eğlence, sohbet, sırlar, duygular paylaşıldığı gibi ev işleri de paylaşılmalıdır. Evde eşine yardım etmeyen erkeğe karşı bir kadın olsaydım "git kendine 3-4 tane cariye bul onlarla yaşa" diyip ayrılırdım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
38Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten ne kadar zordur hem işe hem eve koşturmak birde eşin anlayışlı olmazsa sorumluluğun ikiye katlanır çalışan bir kadına erkeğin yardım etmesi bir lütuf değil mecburiyettir aslında ama gelde bunu bizim TC erkeğine anlat , bence sakin bir zamanda bunu eşinize dile getirin yorulduğunuzu belirtin ama bunu anlatırken imali ya da kavga ederek değil daha güzel ve tatlı cümlelerle anlatın umarım sizi anlar ve bu konuda destek olur
00 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldevam etmeyin bence
00 Yorumla
1 yılHayat müşterek demesi kadın içinde erkek içinde kolaylıkla söyleyebilmekte lakin yaşama dökme konusunda becerikli de olmak gerekir. Şahsen ev işlerinde kendimi deşarj olmuş hissediyorum. Basit düşünmemek gerek yarın bir gün çocuk olduğunu varsayarak bazı şeylere alışmalı devir idare devri öyle o beni sevdi diyip konular ört bas edilmemeli gerekli şekilde konuşup çözüme kavuşmalı
12 Yorumla
Soran1 yılSen anlayışlı birisin demek ki
- 1 yıl
Bu sadece benimle hallolacak bir şey değil genel olarak her kimsenin bu tutumu sengilemesi daha doğru
1 yılEvdeki yetişkinler çalışıyorsa, hepsi ev işlerini adil şekilde bölüşmeli. Çalışmayan bir yetişkin varsa herkes arkasını toplamalı ama kalan ev işlerini o halleder. Evde çocuk veya yaşlı varsa onların da sadece kendi arkasını toplaması yeterli olacaktır.
Her halükarda çocuklarınıza ev işi öğretmeyi ve yaptırmayı ihmal etmeyin yoksa yetişkinliklerinde kendilerine hizmetçi arayan bu insanlardan birine dönüşürler!10 Yorumla
1 yılDevam etmek derken boşanmayı mı kastediyorsunuz?
Yahu yapmayın Allah aşkına
Yaşanan her sorunda çözüm boşanmak ayrılmak değil.
Siz hasta olunca cenaze mi düzenliyorsunuz kendi adınıza?
İntihar mı ediyorsunuz?
Her şeyin bir tedavi süreci onarım süreci vardır mutlaka.
Hemen öyle boşanmayı getirmeyi aklınıza.08 Yorumla- 1 yıl
insanın tek hayatı var bi erkek için değmez
- 1 yıl
Hee anladım Lezbiyen için durum farklı öyleyse.
Ortada bir erkek yoksa her şeye değer - 1 yıl
iş bilmez erkekle olacağına kızla olursun o bile daha iyi
- 1 yıl
Hmm tamam şimdi oldu işte
Keşke baştan söyleseydin yönelimini. Ama ne yazık ki ülkemizde henüz eşcinsel evlilikler yasal değil. Birazcık daha sabır sadece - 1 yıl
değilim zaten djfkfkdk ama böyle erkeğide tercih etmem hayat 1 defa
- 1 yıl
İyi de kuzum sen niye tüm evlilikler sorunlu ve tüm erkekler ruh hastası gibi konuşuyorsun anlamıyorum kiii?🤔
- 1 yıl
Türkiye istatistiklerine bakarsan anlarsın ya da haberlere
- 1 yıl
Evet farkındayım binlerce belkide milyonlarca mutsuz evlilik var. Onlardan biri de bendim hatta düne kadar. Ama yani Bu bir tür kadar değil ki. Birbirini çok seven gayet güzel geçinen evlilikler de var
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer ihtiyacın olmadigi halde çalışıyorsan adamda senin ve evin ihtiyaçlarını karşılıyorsa sen çalışma evle ilgilen ne olacakki zaten kadına bakıp kadının ve evin ihtiyaçlarını gidermekle yükümlü olan kişi erkektir o sorumluluğunu yerine tamamen getiriyorsa ama evine o halde görüyorsa haklı
Tamam ara sıra yardım edebilir tabi sana da bundan hiç bi şey olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeninkisinde problem var çocuğun yokken bırak gitsin. Benim. abilerim babam helsi yemek yapıp çocuklarında baktı evide temzilediler. Yani annem gece nöbeti yaptı her daim. Gece çalışırdı hastanede gündüz yatardı. Babam ve annem bize bu şekilde baktılar. Bir gün dahi evin dağınık olduğuna şahit olmadık bizde yapardık zaten abilerimde aynı şu anda. Ailesi yetistirememis erkeleri sizler yetistiremezsiniz eğitimini almadan gelmiş. Üzgünüm senij adına
10 Yorumlanasıl çalışırken olmuyor evlilik anlamıyorum? önemli olan kendi paranızı kazanıp ayaklarınızın üstünde dururken aynı zamanda ev işleri, sosyalliğe vb şeylerede zaman ayırmanız açıkcası çokta zor değil yabancı. dil öğrenip doktora eğitimi filan yapıp yüksek lisans yapmıyorsunuz sonuçta
13 Yorumla
Soran1 yılHepsini niye aynı anda yapıyorum? Yalnız yapacaksam neden evlendim?
1 yılBen bu yaklaşımda olan bencil ve anlayış tiplerden nefret ettim oldum olası bunun erkeği kadını yok günümüz erkekleri lafa geldımı çalışan bayan olsun ayaklarının üzerinde dursun hayat müşterek düşüncesinde oluyorlar ama evin yemeğini temizliğini de kadına yıkıyorlar üstüne çay kahve hizmeti beklerler madem özel hizmet ve ilgi alaka istiyorsun o zaman o kadına biraz alan tanı
10 Yorumla
1 yılKadın da çalışıyorsa erkeğin ev işlerinde yardım etmesi gerekli tabi ki. Kadın çalışmasa bu isteğine normal denir de kadın da çalışıyor. Biraz empati.
00 Yorumla
1 yılİnsanlar evlenmeden önce birbirini iyi tanımalı. Ortak bir hayat yaşarken, bazı görevler de ortak olabilir.
10 Yorumla
1 yılMadem yardımcı olmuyor, o zaman söylenmesin şikâyet etmesin. Yaptığı hoş değil. Hiç bir işe el sürmeyip sıkıntı çıkaran insanları sevmem.
11 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılDeğil böyle bir şey için hizmetli alması daha doğru sadece para ödememek için sevgili yapması saçma bir fikir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbir şey soracağım. Sen eşine ev geçiminde maddi olarak yardım ediyor musun yoksa erkek bana bakar ben kendi paramı harcarım mı diyorsun dürüst ol
122 Yorumla- 1 yıl
para kazanmak bi lütuf değil zorunluluk her bcku da karşı tarafa yüklemeye çalışmayın
Soran1 yılOrtak hesap
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür eğer hesabı ortak kullanmıyorlarsa ev geçimini erkeğe yüklüyorsa şikayet etmeye hakkı yok ama hesap ortaksa o adamın eş işlerinede yardımcı olması gerekiyor
- 1 yıl
valla o zaman kadında belli bi saat ve günden sonra da iş yapmak zorunda değil
Cevap sahibi1 yılparasını kazanıp ben paramı kendime harcarım diyen kadınlarda var ona istinaden söyledim.
- 1 yıl
kimse sizin arkanızı toplamak zorunda değil
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür e o adamda evi geçindirmek zorunda değil o zaman.
- 1 yıl
hayatta kalmak için zorunda
- 1 yıl
bunu karşı taraf için değil kendin için yapıyon
- 1 yıl
markete gidince de ben çalışmamayı tercih ediyom dersin o zaman
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür e sen niye destek olamıyorsun adama? karşı taraftan erkeklik bekklerken iyi karşı taraf sizden kadınlık bekleyince neden küçümsüyorsun hemen
- 1 yıl
ev işi cinsiyet meselesi değil çünkü
- 1 yıl
gidin kendinize hizmetçi tutun
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür evet cinsiyet meselesi değil. Ya her şey ortaklaşa olur ya da hiç olmaz. birisinden sorumluluk bekleyipte kendi sorumluluklarından kaçamazsın.
- 1 yıl
o halde işinizi düzgün yapın
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür İçinde sebepsizce akılalmaz bir feminizm damarı var bu beni rahatsız etti. Çok kanma bunlara yoksa sonun 40 lı yaşlardaki kedici teyzeler gibi olur aman diyim.
- 1 yıl
Allah korusun evlenmek istemiyorum zaten ve hayvanlarıda severim sıkıntı yok benim için
- 1 yıl
kimseye hesap vermeden yaşarım işte evlilerde yemek temizlik çocuk eşin ailesi akrabası uğraşsın dursun 😂🤣
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür 30 lu yaşlara gelince beni anarsın artık
- 1 yıl
sanmam evlilik bi zorunluluk değil seçenek herkes evlenmek zorunda değil evlenince de mutlak mutluluğa falan erişmiyorsun
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTür büyük ihtimal 20 li yaşlardasın. 30 lu yaşların ortalarına gelince söylediklerimi daha iyi anlayacaksın
- 1 yıl
sırf size hizmet eden biri olmayacak diye manipülasyon yapmaya çalışıyorsunuz ama yemezler evli olmayıp çok mutlu olan bir sürü kadın var ve şahsen ben kimseyi çekemem
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok büyük haksızlık yaptığı
Olmayan şeyin çalışmakla alakası yok bence ev hanımı olunca sürekli hizmet mi edecektin
Yeri gelecek süpürge de yapacak bulaşık da yıkayarak iş paylaşımı yapmak zorunda aslında10 Yorumla
1 yılEvlilik dayanışmadır, devam etmen doğru değil, önce konuş baktın hala anlayışlı değil ailelere söyle ayrıl
10 YorumlaSürekli hizmet bekliyorsa bir tane hizmetçi tutsun o ilgilensin.
20 YorumlaEv işleri aksıyorsa eşime yardımcı olmaya çalışırım. Onu da anlamaya çalışırım. Eğer çok sıkıntılı bir durumda ise oturur konuşurum.
00 Yorumla
1 yılMaalesef ki evlenmek için evlenme sonucu bunlar iki kişide birbirini tanımalı zaman geçirmeli ve tartmalı ki bir ömür geçip geçermi onunla bilmeli 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani siz evlenmeyi ne sanıyordunuz ki , Türk erkekleriyle evlenirseniz hizmetcilik yapacaksınız bu kadar basit, bunlar böyle apacık ortadayken evlenmek icin ölen kızları gorunce allah akıl fikir versin diyorum
00 Yorumla
1 yılBirbirinize anlayışlı olmanız gerekir onun sana özellikle
03 Yorumla
Soran1 yılNiye erkekler böyle? Ev isi yapmıyorlar.
- 1 yıl
Anne babalar genelde öyle yetistiriyo
Gizli Üye(25-29)1 yılBendede bebek var yeni doğan aynı senin durumunu yaşıyorum sende iş bende bebek cok zorluyor hata etmişiz anlayışsız kişilerle
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl evlendiniz
Cevap sahibi1 yılGörücü 1 bucuk yol tanışma süreci kaşık kaşığa vurmadan anlaşılmıyor muş isterse 5 yıl tanış
Cevap sahibi1 yılSiz nasıl evlendiniz
1 yılOha bide çalısansın utanmadan iş bekliyor. Ben olsam kazığ oturtmuştum😡😡😡😡😤😤😤
10 Yorumla
1 yılİş bölümünü de ne kavga yok anlaşma yoluna gidin derim
10 Yorumla
1 yılYapma ve de ki bosanalim başta çizgiyi cizmemissim
10 Yorumla
1 yılIki taraf da ev işine yardim edecek. Biri tembel olursa olmaz o iş.
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılKendisi de yardım ederse her şey çok daha güzel olacaktır tabi
00 Yorumla Nasıl erkekmiş o! Kadına ait dünyaya müdahale edebiliyor!
00 YorumlaHayat müşterek ev işi aksıyorsa kalksın bir zahmet yardım etsin
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yıl22 yıllıl evli biri olarak eşini kınıyorum. Hayat müşterek
00 Yorumla Hem calisiyorsun hemde kavga cikariyor bencil kendi yapsin isleri
00 YorumlaKavga çıkarmaya hakkı yok o zaman şikayet etmeyecek yardım edecek
00 Yorumla
1 yılKonuşun edin veya sende onun eşyalarini dokunma kendisi yapsin
00 Yorumla
1 yılÇok şükür bende evliyim ama eşim asla ev işi için ne beni uyarır nede neden yapmadığımi söyler.
Yetişmediğimde otur dinlen başka bir gün yaparsın kendini yorma der. Bazı erkekleri anlamak gerçekten güç.04 Yorumla
Soran1 yılKendi yapmiyor mu
- 1 yıl
Ev işi yapmıyor ama mutfakta yardım ediyor bana
Soran1 yılÇalışıyor musunuz
- 1 yıl
Hayır ev hanımıyım
1 yılÇalışırken değil sana yardım edecek hatta gerekirse bütün işi yapacak birini bulman lazımdı
00 Yorumla
1 yılHem ise gidiyor çalışıyorsun akşam da gelip ev işi mi yapıyorsun
00 YorumlaEv işleri aksıyorsa sana yardım edebilir veya istemiyorsan çalışma evimizle ilgilende diyebilir
00 YorumlaBu boşanma ya da ayrılık sebebi olarak görülmez ki bizim toplumda. toplum baskısının iliklerimizi kadar hissettiğimiz bir toplumun bireyleriyiz. görmezden gelmeye bak derim.
110 Yorumla- 1 yıl
o da bıraksın o zaman işi karşı tarafta bunu görmezden gelsin hadi bakalım tek taraflı olmaz bu işler
Soran1 yılYok artık
Soran1 yılSen de mi yapmazdin
Soran1 yılNiye
Soran1 yılEv isi yaptın mi
1 yılÇalışan kadına saygı duymak ev işlerinde yardım etmek gerek
00 Yorumla
1 yılSen onu hizmetçisi değilsin. Ev işi yapınca incileri dökülmüyor, söyle ona. Her işi sana yıkan biriyle neden evlendin, aklım almıyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bu tipler sadece g.. t devirip tv izlemesini bilirler. Başka bir haltlari yok yani. Açık açık yüzüne söyle bunları. Düzelmezse de boşanırsın
Hayret normalde bu olay yüzünden kavga eden erkek sayısı azdır
04 Yorumla
Soran1 yılErkekler neden ev işi yapmaz
Soran1 yılBu yüzden kavga cok
1 yılIlk once bakin sizi anlamiyosa karar sizin😃Ama her zaman en degerlisi sizsiniz bence bir konusun bu konuda anlamasa yine de kendi hayatiniz en onemlisi hayatinizdan boyle seyler icin harcamayin😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman eş değil bir tane yardımcı alsaydı yanına paşa kocan.. bencil erkelerden Allah korusun..
00 Yorumla
1 yılHem çalışıyorsan hem ev işleriyle uğraşıyorsan bitirmeyi düşündüğünü yansıt ona eğer tamam derse zaten yanlış kişi bitir her şeyi eğer doğru kişiyse daha dikkatlı olur
00 Yorumla
1 yılYani çalişiyorsan yardım etmesi gerekiyor evde oturmuyorsan akşama kadar kesinlikle yardımci olmali
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla sen mi ayrılsın biz mi ayrılalım kadınlar detaylı düşünür erkekler ise yüzeysel düşünür büyük ihtimalle aileside böyledir herşeyi kadın yapar mantığında iki tarafta çalışıyor ama yine kadından bekliyor bu bencillikten başka bir şey değildir
00 Yorumla
1 yılçok zor açıkça konuş konuşulmuyorsa gerçekten bir kaç gün eline hiç birşeye sürme görsün neler oluyor
00 Yorumla
1 yılIy en sevmedigim umarım cocugun yoktur da onun basi da yanmaz
10 Yorumla
1 yılHizmetci misn sn eşit durumdasnz onunda yardım etmesi gerk
00 Yorumla
1 yılAksiyosa yardim etsin sikayetciyse kendisi yapsin hizmetci mi almis yoksa evlilik mi yapmis?
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Erkek değildir o sığır falandır dikkatli bak.
10 Yorumla
1 yılSeni hizmetçi diye almis
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSaçmalık çalışıyorsan adam senin kahrını çeksin sen onun değil
00 Yorumla
1 yılAsla değil, aç kapıyı sal doğal ortamına
00 Yorumla
1 yılÇok merakliysa kendisine yaptır da görsün aksamayi
00 Yorumla
1 yılkapının yerini göster
00 Yorumla
1 yılKavga cikartacağina yapsın deyyus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen neden çalışıyorsun sor bakalım evin ihtiyaçlarını neden aksatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv işlerini yap o zaman
07 Yorumla
Soran1 yılErkek de yapacak
Cevap sahibi1 yılYok ya rüyanda
Soran1 yılNiye abartıyorsunuz? Zor değil ki. Kadini neden yoruyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılBen işte çalışırken gel ucunda tut demiyorum oda yapsın ölmez ne bu Kibir ya bu zamanın kadınları fazla şımarık eskiden kadın kalkar kahvaltı hazırlar tarla gider di adamda sadece mahsulü satardı şimdi utanmazlar bulaşık yıka diyicekler
Soran1 yılTabii yikayacaksiniz ya da çok paran olacak
Cevap sahibi1 yılNiye satılıkmısınız
Soran1 yılErkeğin zengini makbul hizmetçi tutsun
1 yılBu konu hakkında konuşabilir miyiz
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Ev işleri aksıyor diye kavga çıkaran erkekle devam etmek doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler