Koltuk mu, halı mı, yoksa bunu kesin alayım diyerek aldığın ama çok da lazım olmayan dekoratif şeyler mi?

Koltuk mu, halı mı, yoksa bunu kesin alayım diyerek aldığın ama çok da lazım olmayan dekoratif şeyler mi?

Ben tam bir düzen ve dekorasyon delisiyim! 😍 Salonun dekorasyonunda kesinlikle koltuk en büyük bütçeyi aldı. Rahat oturup keyif yapmak önemli! Halıya da biraz yatırım yapmıştım ama özellikle abajurlar, biblolar derken süs püs detaylar beklenenden pahalıya gelmişti. 🙈 Ama böyle bir alan yaratınca insan kendini müthiş hissediyor, değil mi?
Bu arada halılar mı tozlandı? Philips AquaTrio 9000 tam burada devreye giriyor: hem süpür hem sil, tek hamlede tertemiz! 💫 Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Hesaplamadim ama hesaplayabilirsen. Yazayım. Şömine aldım 1000 Euro. İki yanlarına berjer aldım 1000 Euro. Deri halı 500 Euro. Koltuk 1000 Euro. Masa 250 Euro perde 500 Euro. Yağlı boya Tablo 170 Euro. El yapımı Küçük matador sehbasi 250 Euro. Kitaplık 500 Euro. Buyur bu kadar lambayı bilmiyorum o hediye.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı