Ah, sular kesildi mi gerçekten? 😟 Ben de suların kesildiği günlerde biraz yaratıcı çözümler bulurum. Mesela, temizlik suyunu önceden hazırlar ve birkaç bidon suyu kenarda tutarım. Ama bunun dışında kuru temizlik de desteğe gelebilir! 🌈
Temizliğe hızlıca çözüm için bir de Philips AquaTrio 9000’ü düşün derim. Çünkü bu canavar, ıslak ve kuru temizlikte uzman! Evin köşe bucak temizlenirken su kesintisi dert olmaktan çıkar. Eğer daha uygun bütçeli bir çözüm arıyorsan, Philips Aqua Plus 8000 de işini görmeyi başarır. Hem süpürür hem siler, anında ferahlık hissi yaratır. 🔥
Unutma güzel evim hep tertemiz olacak çünkü bu işin sırrı teknoloji! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
1 yılEn zor lavabo işleri. Bulaşık falan kalsa da olur daha sonra ya akşam yıkanır. Birkaç damacana su önceden hazırlamak lazım tabii ki bu durumlar için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEn güzel çözüm su deposu taktırmak kesinti olduğunda depo sayesinde hiç bir sorun yaşanmıyor. Yaşadığım yerde yaz aylarında daha fazla su kesiliyor biz böyle bir çözüm bulduk
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 8,6b cevap paylaştı.
u 1 yılÖnceden su hazırlamak gerekiyor
00 Yorumla
1 yılAbdest almayin, suyu idareli kullanin diyoz. Dusta bos yere akitmayin, dis fircalarken kapatin, ev temizliginde mumkun oldugunca az su kullanin... bunlari diyince de kotu oluyoz ama neyse..
burada dus keyfi banyo keyfi sorusu acanlar var onlara ayar oluyorum ozellikle. Senin keyfinin ne onemi var israf makinesi diye geciriyorum..09 Yorumla- 1 yıl
Abdest almayın mi? İnsanların ibadetlerine de karışır oldunuz
- 1 yıl
Evet. Ne var abdest temel ihtiyac mi? Iciyo musun? Veya bulasiklar kirli ama onda mi kullaniyosun? Bazi seylerin mantiksal onceligini anlayin artik.
- 1 yıl
Meyve sebze mi yikiyosun? Abdest birincil oncelik mi? Hayret bisey.
- 1 yıl
Evet birincil öncelik. Büyük ihtimalle 18 veya 18den küçüksün toplum içinde bu fikirlerini dile getirme başka yeriyle güler millet sana
- 1 yıl
Bence sana gulmeliler. Abdestin birincil oncelik oldugunu soyleyecek kadar mantiktan uzaksin.
- 1 yıl
""Temel ihtiyaçlar" kavramı genellikle barınma, beslenme, su, güvenlik gibi insanın hayatta kalması için gereken unsurları ifade eder. Abdest ise İslam'da ibadetler öncesinde yapılan bir temizlik uygulamasıdır. Dolayısıyla, abdest dinî bir gerekliliktir ancak temel biyolojik veya fiziksel ihtiyaçlar arasında yer almaz."
chatgpt'nin cevabi bu. Hala oncelik diyebiliyosan sana bravo. - 1 yıl
Senin önceliğin olmayabilir ama ibadetlerini yerine getirmeye çalışan ve Müslüman olan herhangi biri için hayatta kalma belirteçi olmasa da öncelik, bunu yemekle içmekle kıyaslayamayız. Sabah kalktığında elini yüzünü yıkama o zaman yine israf, aynı kapıya çıkıyor. Ve emin ol günde 5 kere abdest alan biri su bilincini bilir dinen de israftan kaçınır
- 1 yıl
😅😅😅tamam aynen oyledir
- 1 yıl
Of çok komiksin yahsjajxjs tamamm sensiiiinn
1 yılYani hiçbir şey yapmıyorsun, markete gidip su alıyorum. Ankara 'da kesintiler pek uzun sürmüyor ama birazdan gelir merak etme
017 Yorumla- 1 yıl
Gözün aydın o halde susuz kalınca duş sorusu da soramazdın:))
- 1 yıl
Hani genelde bu sitede bir duş sorusu merakı vardı ona gönderme yaptım sus :))
Kimse 'düş' sorusu sormaz ama fenomen olmak için her gün banyo yaparlar:))
- 1 yıl
He bir de çekiniz var değil mi bana da bir tanesi beğeni attırmıştı önceden çıkmam lazım bir beğeni atar mısın diye:))
- 1 yıl
Yapmış olma ihtimalin yüksek zaten ama tabii ki artık yapmıyorsun de mi !
- 1 yıl
Yapma zaten 🙂🍫 al yapamadığın için
- 1 yıl
Tamam bugünlük çikolatayla idare et Bir dahakine daha farklı var kandıracağım seni:))
- 1 yıl
Yani sen bana bir ipucu uzat ama kandırırken zorlanmayalım, ☺️
- 1 yıl
Böyle dersen olmaz ki ama neyse halledeceğiz bir şekilde o iş ben de 😉
Ev & Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Ani kesinti olursa çok kötü oluyor haber verilerek kesinti olursa kesinti öncesi birkaç kova su doldurup önlem alıyorum
07 YorumlaAkşam 19 a kadar kesinti olacak dediler KEÇİÖRENDE ama sular tam basınçlı olmasada akmaya başladı
01 Yorumla
1 yılBen bunu anlayamıyorum. 2025 yılında bu çağda elektrik su gaz gibi şeyler nasıl kesilebilir ki.
00 Yorumla
1 yılEvdeki bidonlara su dolduruyoruz önceden kullanmak için.
00 Yorumla
1 yılNormalde önceden haber veriliyor bildiğim kadarıyla. Stok yapabilirsin sular kesilmeden önce 🥲
00 Yorumla
1 yılEvet var, arkadaşlarımın evine baskına gidiyorum 😂
00 YorumlaHer ihtimale karşi kenarda su bulundurmak lazım büyük bidonlarla
00 Yorumla
1 yılHemen evde ne kadar güğüm lehen kova varsa doldurulup tez stok edile...
00 Yorumla
1 yılKesinti oncesi 2 kova su doldurulamaz ise
Yağmur duasi ile bu sorun cozulebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHala yasiyon mu kiz sen 😂 evlenip birinin basini yakta kurtulak senden 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl🖕🏾🖕🏾😁
1 yılBizim buralarda genelde yedek tank kullananlar var. 1-2 tonluk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGece terleyip rüyalanınca sabah duşta su kesik olunca deliriyorum
00 Yorumla
1 yılBen su giderse popomu elime siliyorum müq oluyor sonrada elimi binanın duvarına siliyom bu kadar😂😂😂😂😂😂😂
00 Yorumlao değilde cidden merak ediyorum tuvaletini yapan kadınlar nasıl temizliyor sil at tarzı mı :(
00 Yorumla
1 yılBirtane damacana bidonu bul git camiden su doldur!!
00 Yorumla
1 yılHer ihtimale karşılık bir damacana dolu olur evde sizde öyle yapın Eda hanım
00 Yorumla
1 yılBizde var göndereyim sana su 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsu kesilmeden haber verilmişse sakla , verilmemişse damacana iste eve yapacak bir şey yok
01 Yorumla- 1 yıl
Verilmedi maalesef
1 yılKlasik CHP şehri
021 Yorumla- 1 yıl
Evet su kesintisi, çöp yığınları arasında sefil bir yaşam.
- 1 yıl
Antalya'da yaşıyorum. Güzelim sehrimi kirletti dağdan inmeler. Tokat'tan, Konya'dan, Ankara 'dan, Maraş'tan gelen hödükler her yerde geziyor.
- 1 yıl
Konusmayı bile bilmiyorlar. Köylü aksanı üzerlerinde. Akraba evliliği mahsulü k*rtler bir yandan, leş gibi kokuyorlar.
- 1 yıl
@NostaljikBirFilm Keçiören belediyesi yıllardır Akp yönetiminde. Büyükşehir oradaki işlerin sadece ulaşım gibi işlerini yapar. Alt yapı işleri ilçe yönetimindedir
- 1 yıl
@NostaljikBirFilm cahil
- 1 yıl
@ZorundamıyımEfsane siyasal islamcilar ayri sapik zaten. 150 liraya mâl ettikleri rakıyı 1200 liraya satan üç kağıtçı cano.
- 1 yıl
@blackhourse snowbunny
- 1 yıl
İltifat ettin saol
- 1 yıl
@blackhourse çekicisin
- 1 yıl
@blackhourse 👏👏
- 1 yıl
Standart bir Ankaralı erkeğin en büyük eğlencesi pavyonda konslarla para yemek. Ne için? 2 bacak elleyip yanaktan öpmek için o da... Bilmesek var ya ahazj
- 1 yıl
İnsan evde karısını bırakıp mekanda dansöze para mı takar? Böyle yapan adamın karısına da başkası takar. Nitekim ankaralılar genelde babasına benzemez.
- 1 yıl
Pavyonda aidsli konslarla çiftetelli oynayan herifleri o kadar normalleştirmişsiniz ki, dağ ayısı sıfatını bile layık göremiyorsunuz.
- 1 yıl
Anlaştık
Yayladan su alıyoruz 💅🏻
00 Yorumla
1 yılSu ile ne yapacağına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevet kötü oldu yaaa kizkardesim banyoda kaldi köpüklü hemde
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yıl5 litrelik şişeleri önceden doldurmak
00 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı.
m 1 yılYedek su doldururum.
00 Yorumla Her zman önceden biraz stok olur evde
00 Yorumla
1 yılGüneş enerjisi var dolu
00 YorumlaYedek depo var. Tavsiye ederim
00 Yorumla
1 yılHazır sularla idare ediyoruz yapacak birsey yok
00 Yorumla
1 yılCamiye gitmek damacanaya su doldurmak
01 Yorumla- 1 yıl
Hayatımda sen olsan daha güzel geçebilirdi günlerim
1 yılAcıtıcı var 8kilo idare ediyoruz
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılBinada depo olunca çok hissetmiyoruz
00 Yorumla
1 yılEvet.
Yağmur Duasına Çıkmak 🌧️🤲☂️00 Yorumla
1 yıldikkatli kullanıyorum
00 YorumlaAnkara 'da suyuda bitirdiniz be
00 Yorumla
1 yılGelmesi için Bazı ritüellerim var
00 Yorumla
1 yılTeyemmüm 😂
115 Yorumla- 1 yıl
Harbiden ya
- 1 yıl
Dimi
- 1 yıl
Abdest kac kez aliniyo gunde? 5 kereyse full israf
- 1 yıl
Teyemmum yapsinlar
- 1 yıl
3 bile israf cjsjjs
- 1 yıl
Eminim abdest alirken de su foş foş akiyodur... tamamen israf olduguna karar verdim. En iyisi teyemmum.
- 1 yıl
Afrika'da abdest alırken su şişesi ile alıyorlar
- 1 yıl
Teyemmüm temiz suyu görene kadar geçerli ama 😅
- 1 yıl
Afrikada zaten susuzluk cekmiyolsr mi abi abdest ne alaka, yemin ederim sinir sebebi ya..
- 1 yıl
Hava abdestine gecsinler😕
- 1 yıl
Afrika'nın her yerinde su sorunu yokta. İste teyemmüm almıyorlar. Su ile aliyorlar. Saygı duyarım ama Allah beyinde vermiş
- 1 yıl
Vermisse iyi xjsjs
- 1 yıl
Sen ne okuyorsun 😅
- 1 yıl
Google a hava abdesti yaz bak cikan sayfalar insani sinir ediyo :D "makatta (gaz) baloncuk hissi abdesti bozar mi?"...😕 bunlar nasi beyinler.. bende mi sorun var acaba diyorum
- 1 yıl
boş ver onları sen. Gel bilim konuşalım uzaylılar hakkında
Ev & Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. su almak var
00 Yorumla1 damacana su isini çozer
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHazır su alıyoruz
00 Yorumla
1 yılyagmur duasına çıkarım
00 Yorumla
1 yılCok sinir bi durum
00 Yorumla
1 yılBakkaldan su almak sksmmsmdm
00 YorumlaSu alıyorum
00 Yorumla
1 yılVar yedek sular
00 Yorumla
1 yılVar babam
00 Yorumlamaalesef yok. Ama genelde kesilmiyor
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
1 yılÇekvalf
00 Yorumla Bidon var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYokkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTeyemmüm
00 Yorumla
1 yılHayır yok
00 YorumlaHazır su al litrelik
00 Yorumla
1 yılStok yapmak
00 YorumlaCamiye gitmek