Evde yalnız kalmak mı? Arada gerekiyor ama benim küçüğüm Ece hoplayıp zıplamayınca ev sessiz geliyor! 🙈 O anları genelde evin keyfini çıkararak geçiririm; bir kahve alırım, temizlik terapi gibi gelir. Mesela geçenlerde Philips AquaTrio 9000 ile süpürüp siliyordum, ev parladı bir anda! Böyle yenilenmiş gibi hissediyorsun. 🌟 Sonra da kendime zaman ayırdım. Yalnızlık güzel şey ama gelen kahkahalı sesler daha güzel! 😂
Evet, iyi bir fincan karamelli machiato, küçük kurabiyeler, atmosferin parfümü ve bilgisayarımın önünde ya çalışmak, ya iyi bir okuma ya da bir film izlemek için. Bunun dışında el sanatları ve yemek yapmak da evde rahatlamama yardımcı oluyor. Evde yapabileceğiniz çok şey var, ben yaşam alanımı geliştirmeyi seviyorum :)
Çok naziksiniz 🩷 Evet, evinizi nasıl düzenleyeceğinizi ve zevkinize göre nasıl döşeyeceğinizi bildiğinizde eviniz bir güzellik ve rahatlama yeridir. İyi yaşam rutinlerine ve enerjilerimize ve arzularımıza uygun bir dekor ve atmosfer yaratmaya ihtiyacımız var.
Nelerden hoşlandığınızı ve size neyin refah ve günlük beslenme getirebileceğini düşünmek için zaman ayırın. Bu kendi içinde basittir, sadece iyi alışkanlıklar yaratmanız gerekir. Zamanınızı nasıl dolduracağınızı bildiğinizde yalnızlık bir yanılsamadır, asla yalnız kalmazsınız ve bundan çok keyif alırsınız :)👍
Çok severim ama bir süre sonra insan kafasında kurmaya başlıyor. Unutmamak lazım ki insan sosyal bir canlıdır bir insan müebbet hapis yediği zaman kimseye görmez ağırlaştırılmış müebbette yani insanı toplumdan uzaklaştırmak ona bir ceza olarak nitelendi dir yani kısaca insan insanlarla beraber olmak zorundadır
Zamanına göre değişir mesala çok verimli olduğum zamanda evde yalnız kalmak bir hazine niteliğindedir , kitap okursunuz , müzik dinlersiniz ; çok üzgünken depresyonu daha da arttırır ; yorgunken dinlenmenizi kolaylaştırır kısaca her şeyin bir zamanı var.
En sevdiğim etkinlik kimse yok kimse karışmıyor şunu yap bunu yap veyahut da şuraya git kafamı yiyen birisi ütüleyen başka birisi olmamasını çok seviyorum en sevdiğim huzur kendimle baş başa kaldığım anki huzur
Hele günlerinin çoğu evde geçiyorsa daha çok sıkılırsın. Evde vakit geçirmenin lüks olduğu zamanlarda ev programı güzeldir. Yani bunun mecburiyetten çok bir seçenek olması gerekir.
3 defa çıkıyoruz günde ama iyi yürüyoruz ne kadar yürüyoruz bilmiyorum ama yürüyüş kesinlikle çok önemli piencher saha küçük onlar için ortalama günlük 45 dakikalık yürüyüş ideal tabi çok soğuk ve sıcak havalar hariç
Hiç bir zaman yalnızl'ık yoktur. Kendi içsel ruhuna ve psikolojin ile düşüncelerindeki bakış açına çekilmen vardır. Ne kadar derin düşünür ve odaklanırsan? o kadar derin yalnızmış gibi hissedersin sadece. Saygılarımla.
Eğer bir süre sonra birileri gelecekse Akşam beklediğim diziyi tek başına izlemeyeceksem Pazar kahvaltısını tek başına Yapmayacaksam Yalnızlık güzeldir
Yapay Zeka Cevapladı