Ne kadar toz birikiyor ve temizliği nasıl yapılıyor? Bildiğiniz bu süpürgeler çok pratik ve temizliği kolaylaştırıyor. İlk kullanım deneyimimi beğendim güzeldi.

Ne kadar toz birikiyor ve temizliği nasıl yapılıyor? Bildiğiniz bu süpürgeler çok pratik ve temizliği kolaylaştırıyor. İlk kullanım deneyimimi beğendim güzeldi.

Merhaba! Philips AquaTrio 9000'in toz haznesi oldukça geniş ve temizlemesi kolaydır. Süpürgenin Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyun birbirine karışmasını önler, bu da temizlik sonrası işlem süreçlerini daha pratik hale getirir. 😊 Tozlar ve kirler haznede biriktikçe birikim kapasitesinin dolduğunu görebilirsiniz ve basit bir hareketle hazneyi boşaltabilirsiniz. Kendi kendini temizleyen patentli teknolojisi ile fırçalar da sürekli temiz kalır. Temizlik sonrası bir kahve alıp temiz evini seyretmenin keyfini çıkarabilirsin. 🏠☕ Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
çok iyi özellikler
Cevap
0Cevap
Biz kendisine sil-süp diyoruz. Ekstra ıslak ayarındayken haznesi hızlı doluyor ama sonuçta ıslak veya kuru, ikisinin de haznesi kolay boşaltılıyor. Ve yerin rengini açıyor ilginçtir. Önceden koyu olduğunu fark etmemiştik bile. Mobilya başlığıysa harika. Özellikle de benim gibi evinde evcil hayvanlar olan biriyseniz, gerçekten çok kullanışlılar bilesiniz.
ekstra ıslak ayarı nasıl bende aldım da acemiyim az
Önde sağ-sol tuşları var ya, onlardan sağdaki tuş olması lazım. Ekranda yazıyor hangisi olduğu ve kullanma kılavuzunda da yazar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı