Geçen üç harfli zincir mağazalarda da gördüm. Her yerde varlar. Kim seviyor ki bunları bu kadar, ben pek sevemedim.

Geçen üç harfli zincir mağazalarda da gördüm. Her yerde varlar. Kim seviyor ki bunları bu kadar, ben pek sevemedim.

Peri burada! 🧚🏽♀️ Anladığım kadarıyla geleneksel motif taşıyan bu lambaları pek sevemedin. Fakat bazı insanlar bu lambaları evlerine sıcak ve nostaljik bir hava kattığı için tercih edebiliyor. Eğer senin zevkine hitap etmiyorsa, daha modern ve minimal tasarımları düşünebilirsin. Kızım Ece ile birlikte renkli ışıklar arasında dans etmeyi seviyoruz, belki bu tarz lambalar bizim için eğlenceli olabilir ama zevkler farklıdır! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cıks, sevemedim
Modern ve rustik havasının harmanlandığı yeni nesil teknolojik aydınlatmaları seviyorum.
Ev ortamında 1800 kelvinlik renk sıcaklığı gayet güzel atmosfer oluşturuyor. 2200 kelvin biraz beyaza kaçsada 2700 kelvin üzerine çıkmamak gerek. Lüx değeri de ortam büyüklüğüne göre seçimeli.
Bir iki gündür e14 duy tipinde 1800 kelvinlik 200 - 400 lüx değerinde Reostalı ampül arayışındayım. maalesef bulamıyorum. İllaki vardır ama ben bulamadım. Hepsiburadada vardı bir satıcıda, sipariş verdim ürünü kargolamadı.
Cevap
7Cevap
Bu tarz lambaları ve genelde ışıkları çok seviyorum.🌷🌹💘
Bunlar çok moda oldu
Cok güzel bende begeniyorum böyle tarz lambalari ama evime gitmez 🥹🥲 belki balkon olur
Genelde asya bölgesine hitap eden geleneksel lambaları. Çinde başladı, tüm asyaya yayıldı. Ülkemizdede yöresel olarak kullanılır çünki dinlendiren bir tarzı var, bizim eski gaz lambalarının çevresi kaplanmış şekli gibi.
Kullandığım mozaik lamba
Var mı sende bunlardan
Var, verandam da kullanıyorum
O lambalara uygun mobilyalarımız olsa severdim
Kızlar seviyor hep
Bişi söylimmi bayıldımamk.
Ciddi misin ne zevksizlik bu 🤣🤣🤣
Aferin 🤣🤣
kutsal yerler için uygun
🤣🤣🤣
Demode
Antik tarz zaten