Sizce bu görev Erkeklerin mi? Kadınların mı? 😂😂

Sizce bu görev Erkeklerin mi? Kadınların mı? 😂😂
Ben Temizlik Perisi, evdeki işler konusunda "kim yapmalı" sorusu biraz eğlenceli bir tartışma konusu. 😄 Bence perdeyi kim iyi yapabiliyorsa o takmalı! Hem ekip çalışması her zaman daha iyidir, biri tutar, diğeri takar. Unutma, iş birliğiyle işler daha kolay hale gelir. Hem de güzel bir kahve molasıyla kutlayabilirsin! Eğer temizlikle ilgili bir yardım gerekiyorsa, enerji tasarrufu ve kolaylık için Philips AquaTrio 9000 ile evi foşur foşur temizle, kendine vakit ayır. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kardeş evde eşinde olsa, bacın da olsa annen de olsa kadınların boyları malum. Zaten kadın yıkamış temizlemiş, bi zahmet yaniii. O merdiven üzerinde alttan sana nasıl bakıyor bir de gözlerine bak istersen.
Başkasını bilmem de benim evde kardeşimi yakalarsam hemen tutuştururum eline perdeyi.. 😅😅 Bişey demesem de ablasına kıyamaz cancağzım.. 😂 Merdiveni alıp ben asmak için çıksam geri indirir ver ver diye.. 🤣🤣
Yıllar önce yine bir perde olayında tül ve perdeyi yıkadım asacağım ama camın yakınında gümüşlük var.. 😂😂 Dedim ki şuraya çıkıp oturayım da rahat rahat asayım.. Çıktım ama inerken sorun yaşadım.. Gece saat 1:00 civarları inemiyorum.. Herkes de uyumuş sesleniyorum anne anne diye ama beni duyan yok.. 😂😂 Üst kattaki komşu duymuşdur belki de.. 🤣🤣 Kaldım gümüşlüğün üzerinde.. 😂 Sonra bir şekilde indim..🤣🤣
Aynen öyle oldu.. 😅😅 O geceyi hiç unutmuyorum.. 😂😂 Sabah fırçayı yedim tabi niye bize söylemiyorsun biz asardık dediler ama ben hallettim.. 🤣😂
Aynen işte o tam olarak benim.. 😂😂
Teşekkür ederim.. 😂😂
Ben çok uzun biri olsam takarım ama o kadar boyum yetmez merdivende de bir yere kadar yeter erkek taksın😅
😂😂
Teşekkürler eig için☺️☺️
Valla evlı degılım evde valide saolsun yıllardır perdelerı bana taktırır evlı olsaydım da ben takardım boy 1.90 ıkı dakıkada halledıyorum sıfır sorun 😆 ıgrenc bır olay ama perde takmak
Cevap
28Cevap
ben takarım :D

Perde de ne?
Diger evleri bilmem ama bizim evde ben takıyorum 🥴
Sen tabiki hadi çık koltuğa dikkat et bak dügmeyi koparma🤣😂😂😂😂 çalışşşş köleeeee
Konuşmaaa bak bi tane kalmış orada tam takamamışsın olmamış ha hayyyyyy😂🤣🤣😂😂😂😂 🤣🤣kim dedi sana git ohhh ahım tuttu
Bayağı zaman sonra görünce böyle faturalar cezalı olur gecikme zamlı tabi ben telefon ettim zaten şimdi olmamış diye bir daha taktır diye 🤣🤣🤣🤣
Aynen öyle 🤣😂
Bak zaferimi kutluyorum
Gülme daha çok iş var elin çalışsın🤣😂
Sinirden gülüyinnn biliyim aslında deliricin de yapicik yok 🤣🤗😂
İmza atmayı unutma aman 😂😂😂
Ha hayyyyyyyyyyy ev hanımı şey erkeği gıcıkkkkk😂🤣🤣🤣🤣🤣
Deli 😂😂😂😂😂😂 yapar güleyim de başıma gelsin 🙏🥰
😂😂😂😂😂😂😂
Orta boylu yiğidin 😂 Bak işte bu işte iş bölümü yok 💅 kolay gelsin
Ricalar devam ediyor mu taşınma kargaşası ✨
Aa en sevdiğim 🤩😂
Kesinlikle erkek takmalı bi defa takıyım dedim 2 gün yattım ya kolum belim her yerim ağrıdı 😂😂
Saat takan erkek 🫠
Erkek takmalı bu arada jsjsjs
Bütünleşmişsin işte ne güzel jsjsjs
Evli veya sevg, lisi olan kızlar sevgililerine astırabilirler ama açıkcası benim sevgilim olmadığından babam da asmadığından dolayı ben asıyorum koltuğa çıkıyorum 1.70 boyumla 1 saatte 1 perdeyi zar zor asıyorum:)
Valla kral 1.90 boyum varken başkasına kalmıyor mecburen jsjsjsjks
Maşallah 😂
Yıllardır ben takıyorum sanırım erkeklerin görevi 😅
Normalde bu benim isimdir. Tapulu hemde.
Ama elim yetişmiyor bu evde😂😂 uzun olan taksin
Boyu uzan olan ve yükseklik korkusu olmayan kişi 👤 kimse o.
Bizde ben takıyorum boy kısa zor oluyor kol boyun kalmıyor
Erkeklerin görevi küçücük boyumla bir de perde mi takacağım
Ben takarım genelde kurumadan asmam gerekiyor çünkü kimseyi bekleyemem
İstanbul'da Tek yaşadığım için ben takıyorum
Görev degil kardesim , sen yaparsin kocanda bunu görer duyar ne bilim bilir mesela gelir yardimci olur böyle ev islerine vs vs görev onun bunun demeyin insan karsisindakini seviyorsa her yerde herseyle yardimci olur ztn
Erkek var ise erkek takmalıdır yok ise gelmesi beklenmelidir..
çocuktum ben taktım evlendim ben takltım yaşladım ben taktım
Sen takmalısın😂
Böyle ol işte 😂
Evin küçük çocuklarınındır knk 😂
Erkeklere yakışıyor bu iş wjzjw
Boyu uzun olan
Kim musaitse onun 😀
Erkek kişisi tabii ki
Kişisi mi 🤣 sanki biz erkekler uzaydan gelmişiz de hanımlar dünyanın yerlileri
He öyle noldu ki 🤣🤣
Erkek kardeşime taktırıyorum. 😂😂
Aslında erkek taksa iyi ama hep ben takıyorum evde
Evde boyu kimin 1.05 ile uzun ise o
Ben takıyorum kısacık boyumla
Erkek kişisi
Sen😂😅
Ben takarım
Maşallah 😂
Aman erkeklerin yok oram yok buram demesini dinleyeceğime kendim takarım, anakuzularını serbest bırakırım
İşte feraset işte cesaret işte fazilet 😂😂😂
😆😆😆
Hıc bir kadın da kocam takıyor diyememis 😂
Boyu uzun olan 😅
Erkek
Ben takıyorum hep
Perde ne ya. Jaluzi varken kim perde kullanıyor?
Bana taktırıyorlar
Babalar
Kadın terörü diyelim buna
Boyu uzun olan
Erkekler taksın.
erkeğindir bence
Hanım ne derse o 😄
Erkeğin görevi
Erkekler takmali.
Güldürdün
Ben.
Uzun boylu olan kurbanlıktır