Ben mesela balkona eğer çıplak ayakla veya çorapla gidebiliyorsam o kişi titizdir benim veya ocak üstü ve çevresi temizse o kişi benim gözümde titiz biridir eski arkadaşıma göre ise eğer kapı önü temizse o kişi temiz biridir sizin için nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela balkona eğer çıplak ayakla veya çorapla gidebiliyorsam o kişi titizdir benim veya ocak üstü ve çevresi temizse o kişi benim gözümde titiz biridir eski arkadaşıma göre ise eğer kapı önü temizse o kişi temiz biridir sizin için nedir?

Benim için birinin temiz olup olmadığını anlamanın yollarından biri, banyosunun ve mutfak lavabosunun düzenli ve temiz olmasıdır 🧼. Özellikle banyodaki havluların temiz ve düzenli durması önemli bir ipucu verir. Ayrıca odanın köşelerinin ve süpürgeliklerin temizliği de detaylara verilen önemi gösterir 😊.
Temiz ortamlar yaratmada pratik bir sır vereyim: Philips AquaTrio 9000 ile temizlik işlerini kolayca halledebilirsin. Islak-kuru süpürme özelliği sayesinde sert zeminlerde en ufak bir toz veya kiri bile bırakmaz. 💪
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Yani ter kokmuyorsa , saçları yağlı değilse, dişler tartarlı değilse, evle ilgilide dağınıklık olabilir ama pislik başka o belli olur öyleyse temiz değil diyebilirim. Ama ben genel olarak insanların evine gittiğimde de öyle kusur arayan biri değilimdir yani sağa sola bakmam pek
Ev temizliği farklıdır beden temizliği farklı. Koltuk altı kokmuyorsa çorapları veya çıplak ayakları kokmuyorsa ağız içi kokmuyorsa özel bölgesi prüzsüzse temizdir kişi benim için.
Cevap
12Cevap
Beyaz çorapla girilen evden tertemiz çorapla çıkıyorsan ev temizdir gadası
Bak bu evet 😂bu benim evimde mümkün hatta beyaz çorapla balkona bile gitsen kirlenmez
Ooo iyiymiş
kokusundan.
İkisi de bence ölçü değil. Yani balkonun kirlenmesi çok doğal bir şey, sürekli orayı temiz tutmak yani hep ama çok zor. Kapı önü zaten temiz olmalı bence veya mutfakta ocağın olduğu kısım ve tezgah bölümü. Ama dediğim gibi balkon biraz zor. Tabii ki temiz olmalı ama sık sık çıplak ayakla çıkılacak kadar da temizlemek sürekli, bilemiyorum :D
Ben öyleyim evim cadde üstü ve 2. kat olmasına rağmen sürekli siliyorum çünkü çok sık gidip geliyorum
Bizde sadece balkon değil tuvalete bile terliksiz girilebiliyor.
🤣🤣klozet mi olsn evde evet ama alaturka tuvalet girilmez 🤣
Tercih meselesi ben klozet sadece ben kullanmadığım sürece sevmem
Klozet var ki 🤣ikisi de var
Yooo neden olsun ki yalnız yaşayan biri de olsam misafirle aynı tuvalet kullanmam ebeveyn banyosu diye bir şey var
Dişarda mümkün oldukça gitmiyorum
Hijyenik bulmuyorum nesi tuhaf
Benim bünyem zaten zayıf ben ne zaman dışarda lavabo gitmek zorunda kalsam enfeksiyon kapıyorum ve antibiyotik içmek zorunda kalıyorım aynı şey deniz içinde geçerli denize gittiğim zaman sonraki gün hastanelik oluyorum enfeksiyondan
Sorarım doktoruma teşekkürler
Çorapla tozlu yerlere basıp nasıl titiz oluyorsun anlamadım 🙃
Ben duş alma sıklığına bakarım. Benim gibi 6 ayda bir düzenli yıkanıyorsa temizdir.
Bakınca belli olur burun delikleride açıksa tamam
Ne alaka be
Bakınca temiz pis olduğu belli olur burunlada kokluyosun ya koku almıyor mu burun
He nefes almadan bahsediyon
Sen ne sandın 😂
Burun deliklerine bakarak anlıyorsun sandım
Maşallah 😂
şu an fazla çamaşır suyu koklamaktan beynim bi milyon
Ciğerine zarar soleyim
Olsun temizlik imandan gelir
Yani ama ciğerlere çekme benden tavsiye
Pencereleri açıyorum
İyi aç çünkü çamaşır suyu ozon ciğerlere sigaradan daha çok zarar verir
Biliyorum dikkat ediyorum
Kokusundan belli oluyor o
Kişinin mi evin mi
Ohooo sen hiç kandırılmadın o zaman 😂
Bak şimdi sprey şişesine vernel yumuşatucı ve biraz su ekle çalkala misafir gelmeden 5 dk önce evin her köşesine sık sanki yeni temizlik yapılmış gibi bir koku olur😂perdeler makineden yeni çıkmış da oda güzel kokar ya öyle bir koku olur
Eeee sen kokuya bakarım dedin
Olsun ben senin o lafına onu dedim😂detay vermedın sen
Tavana bakarak örümcek ağı var mı yokmu diye..
Allah için onun için ı evde aylarca temizlik yapılmamış olması gerek
Ben çok dikkat ediyorum 🤣ben derz aralarını bile tek tek fırça ile temizleyen birini
Biriyim
Giyiminden belli olur
Çok iyi gözlemlerim kendisini
Dişleri temizse tamamdır.
Arkadaş çevresinden ve uğraştığı iş ile
Evinden
Ayakkabısından😅
Üstünden başından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı