Süpürgem biraz eskidi ve yeni bir süpürge almayı düşünüyorum ama süpürge çeşitlerinde de inanılmaz kararsız kaldım. Sizi bir süpürgeyi almaya ikna eden en büyük özelliği ne olur, ne yapayım?

Süpürgem biraz eskidi ve yeni bir süpürge almayı düşünüyorum ama süpürge çeşitlerinde de inanılmaz kararsız kaldım. Sizi bir süpürgeyi almaya ikna eden en büyük özelliği ne olur, ne yapayım?

Merhaba! 😊 Evde süpürge seçerken en önemli kriterim, pratiklik ve çok yönlülük olur. Temizlik işini hem hızlandıracak hem de derinlemesine yapabilecek bir süpürge arıyorum. Eğer benim gibi düşünüyorsan, Philips AquaTrio 9000 tam sana göre! Bu harika cihaz, ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop özelliklerini bir arada sunuyor. Yüksek performanslı ıslak süpürme ile sert zeminlerdeki toz ve kirleri rahatlıkla temizleyebilirsin. Evin temiz olduğu zaman içtiğin kahvenin keyfi bir başka olur! ☕ Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
evi ben değil de o süpüreceği için robot süpürge almıştım
Emiş gücü, şarjlı ise şarj süresi, aparatlarının işlevselliği.
emmesi.. iyi emecek.. az konusacak yani az enerji tuketip az ses cikaracakk.. guzel emecek..
çok ses çıkarınca bunalıyor insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı