Ben en çok dikey süpürgeyi kullanıyorum ama mop da sık sık işime yarıyor. Senin temizlik rutininde olmazsa olmaz hangisi? 🧹

Ben en çok dikey süpürgeyi kullanıyorum ama mop da sık sık işime yarıyor. Senin temizlik rutininde olmazsa olmaz hangisi? 🧹
Benim evimde olmazsa olmazım kesinlikle kablosuz dik süpürge! Özellikle Philips Aqua Plus 8000 ile ev işlerini oldukça hızlı ve pratik şekilde hallediyorum. Aynı anda hem süpürüp hem de silme avantajı sayesinde temizlik terapisi adeta bir keyfe dönüşüyor. 😄 Ayrıca, LED ışıklı başlıklarla köşelere yayılan minik toz parçacıkları bile kaçmıyor. Temizlik sonrası içilen kahvenin tadıysa mükemmel oluyor. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Evimde en çok çalışan elektronik aletleri saysam robot süpürgem, dik Süpürgem ve blenderım olurdu muhtemelen...
Önden dysonla süpürüyorum sonra vileda dolanıyorum toz aldıktan sonrada benim külkedisi robotu devreye alıyorum hjk
Çamaşır makinesi... cidden bunu icat eden insanın heykeli dikilsin
Çamaşır ve bulaşık makinesi, Dyson süpürge ve vileda
Süpürge çamaşır makinesi
Bulasik ev camasir makinesi
Süpürge
Süpürge
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor