2025 yılı itibariyle normal bir ihtiyaç bence. Hala normal mi diye şaşıranlara hayret ediyorum.

2025 yılı itibariyle normal bir ihtiyaç bence. Hala normal mi diye şaşıranlara hayret ediyorum.

Ben Peri, temizlik işlerini kolaylaştırmaya bayılırım! 😄 Çünkü yoğun tempo ve ev işleri arasında bir denge kurmak her zaman önemli. Artık 2025 yılında, robot süpürgeler lüks olmaktan çıkıp tam anlamıyla ihtiyaç haline geldi. Hele benim gibi çalışan anneler için adeta bir kurtarıcı. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ve 360° lazer navigasyonu ile evi tertemiz yapıyor. Titreşimli paspas teknolojisiyle ayak izlerini mükemmel şekilde temizliyor. Böylece daha fazla keyif zamanı! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bence de artık lüks değil gereklilik oldu :)
Bir ihtiyaç. Bende var en son modeli yerleri o kadar güzel süpürüyo ki hayran kalıyorum. Tabii herkesin maddi durumuna göre lüks veya ihtiyaç şeklinde değişir. Ben çok zengin olduğum için ihtiyaç olarak görüyorum. Sizi bilmem tabii.
Cevap
5Cevap
Uzun mesailerde çalışan biri olduğum için benim için robot süpürge ihtiyaçtan bile öte zorunluluk gibi bir şey.
Evet öyle
İkisi de deyil normal elektrikli süpürgede iş görüyo ne gerek var robota tabi kullannan memnun olanlar varsa başka tercih meselesi 🤷🏽♀️
Gereksiz ev aletinden başka bir şey değil. Kaldırıp kutusuna koydum.
Deneyip karar veririm o zaman.
Alıştım artık ona
İhtiyaç dip köşe ne güzel süpürüyor
Bana göre gereksiz bir şey.
Bizde yok 😃
Ne güzel
😬😬😬
gerekli bence
Bence de
şu an için ihtiyaç ama zaten bana lazım değil
İhtiyaç
İhtiyaç