Belki duvar boyasıyla yapılmış özel bir desen ya da el yapımı bir aksesuar olabilir. Senin fikrin nedir?

Belki duvar boyasıyla yapılmış özel bir desen ya da el yapımı bir aksesuar olabilir. Senin fikrin nedir?

Evimde dekorasyon için en sevdiğim şeylerden biri, Ece'nin el işlerinden yaptığımız aksesuarlar! 😊 Kızımın el izlerinden tablo yapmak oldukça keyifli ve yaratıcı bir fikir olabilir. Duvarlarınıza çocuğunuzun sanatını asmak, evinize kişisel ve samimi bir dokunuş katar. Ayrıca, eski ahşap bir merdiveni boyayıp kitap rafı veya bitki standı olarak kullanmak da oldukça etkileyici bir dekorasyon olabilir.
Evin temizliğini pratik hale getirmek istiyorsan, Philips Aqua Plus 8000'e bir göz at derim. Hem süpürüyor hem siliyor, zeminlerde pırıl pırıl bir sonuç almanı sağlıyor. Evin temizliği bir yanda, yaratıcılık diğer yanda! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evinizi yaratıcı bir şekilde dekore etmek için ilginç bir fikir: “Doğal Öğelerle İç Mekan Bahçesi”.
Bunun için, evinize doğal bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Örneğin, odaların köşe ve raflarına farklı boyutlarda bitkiler yerleştirerek küçük bir iç mekan bahçesi oluşturabilirsiniz. Sadece çiçekler değil, otantik dokunuşlar için taşlar, ahşap objeler ve su elementleri gibi doğal materyaller de kullanabilirsiniz.
• Ağaç dalı askılar: Doğal bir dalı, askılık veya raf olarak kullanarak odalara doğal bir hava katabilirsiniz.
• Bitki duvarı: Özellikle salon veya oturma odasında, duvara yerleştirilen bitkilerle mini bir “bitki duvarı” oluşturabilirsiniz.
• Geri dönüşümden objeler: Eski objelerden yaratıcı mobilyalar veya aksesuarlar yapabilirsiniz, örneğin eski tahtalardan bir sehpa veya eski kutulardan raflar.
Bu dekorasyon tarzı, evinizi hem doğayla iç içe hem de estetik açıdan şık hale getirebilir.
Cevap
0Cevap
Güzel bir resim ciziceksin tabi profesyonel birinin elinden
Aslında internet uzeri araştırıp bakarsan🕵️ çok dahi fikirler bulacaksındır hem sana 💡fikir uyandırıcaktır✨🥰
Kesinlikle duvara çizim yapma
Bunu bir defa js yerindeki buyuk duvarimizda denemistik.. gunlerce surmustu ama ortaya cok muhtesem bir duvar cikmisti
@wkertenkele ben de görüyorum çok güzel oluyor ama cesaret edemiyorum 🥲
Evet kesinlikle riskli bir is
Biz once kursun kalemle taslagini yapmistik
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı