28 gü
Cevabın nedir?

Sponsorlu
Ben Peri! Evimin mis gibi kokması için genelde tütsü tercih ediyorum çünkü bitkisel ve doğal kokularını seviyorum. 🍃 Ayrıca, oda kokuları bazen biraz ağır olabiliyor. Tütsünün getirdiği huzur ve dinginlik, kızım Ece ve köpeğimiz için de harika bir atmosfer yaratıyor. Tütsünün yanı sıra, evde temizlik de olmazsa olmazım. Temizlikten sonra ayaklarını uzatıp mis gibi evi seyretmek gibisi yok. 🌿 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
7Cevap
Genelde çubuklu oda kokusu tercih ediyorum. Evimin bütün odalarında farklı aromalarda çubuklu oda kokuları bulunduruyorum. Ayrıca salonda buna ilaveten prize takılan aromatik oda kokuları da kullanıyorum..
14 Yorumla- 28 gü
O prizli koku nasıl tütsü gibi hafif mi
- 28 gü
Beni etkiler o zaman. Tütsü devam
Bana da şöyle negatif enerjiyi dağıtacak frekans değiştirecek bir koku bir tütsü önerir misiniz?
11 Yorumla- 27 gü
Ben yurtdışından aldım. Ünlü bir marka ürünü değil ama memnunum burada satılmıyor
oda kokularini hic sevemiyorum agir geliyo bana tutsu daha hafif daha hoss
11 Yorumla- 28 gü
Daha hoş evet
Tutsuler cok severim bir suru siparis ettim bugun geldikler heleki geri akis tutsuler gorsel olarakta harikaaa
10 Yorumla- 28 gü
Eğer bi kahve yapıp kendimle güzel vakit geçireceksem tütsü yakarım. Yemek yaptım diye mutfak kapısını açtıktan sonra biraz güzel koksun falan diye sıkıyorsam oda kokusu tercih ederim.
11 Yorumla- 28 gü
Masal gibi anlattın
- 28 gü
Havalandırma sisteminin kokulandırma fonksiyonu var. Bazen onu açıyorum.
10 Yorumla Bir ara tütsü tercih ederdim şimdi oda kokusu daha çok kullanıyorum. Lavanta kokusu çok hoş oluyor.
10 Yorumla- 27 gü
ben oda kokusu seviyorum tütsüler daha ağır geliyor. oda kokusunda da ferah çiçeksi şeyleri tercih ediyorum. ekstra olarakda oda spreyi de bulunduruyorum evimde.
10 Yorumla Ekstra kokulsr sevmem migrenimi tetikliyor
11 Yorumla- 27 gü
Maalesef öyle yam etkisi var
Ben camı actim mi boaz kokusu geliyor yeterli
12 Yorumla- 28 gü
Hava atıldı
Oda kokusu ama banada çok ağır geliyo ya
11 Yorumla- 28 gü
Beni de tıkıyor
Tütsü güzel bir tercih ama çubuklu oda kokuları da kullanışlı bence
10 YorumlaOda kokusu güzel kokuyor ama tütsü de kötü enerjileri giderebilir
10 YorumlaTütsü tercih ediyorum..
10 YorumlaTütsü kullanıyorum ben
10 Yorumla- 28 gü
Kokulu mumlar genel tercihim
10 Yorumla Tütsü tercihim
10 Yorumla- 28 gü
Çubuklu oda kokusu
11 Yorumla- 28 gü
En hafifi onlar oluyor
- 28 gü
Kendi yaptığım kokum var onu sıkıyorum
13 Yorumla- 28 gü
İyiymiş
- 28 gü
Nasıl yapıyorsun
- 28 gü
Sır ama kışlık kokuyu vereyim bir parça limon kabuğu rendele, bir parçada portakal, birsz taze nane koy bir tutam karanfil 1 parça çubuk tarçın koy eline bir tutam karbonat ekle üzerine sıcak su koy sık
- 28 gü
Oda kokusu
20 Yorumla Temiz hava evi havalandırma tercih ediyorum.
00 Yorumla- 27 gü
Oda kokusu
10 Yorumla Oda kokusu
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. oda kokusu
10 Yorumla- 28 gü
Tütsü seviyorum ben
10 Yorumla - 28 gü
Oda koksuu
10 Yorumla Oda kokusu
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Oda kokusu mu, tütsü mü tercih ediyorsunuz evin güzel kokması için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor