Evde temizlik konusunda yuvarlak kapılar daha rahat ve hızlı temizlik sağlıyormuş, köşelerde toz birikimi olmuyormuş.

Evde temizlik konusunda yuvarlak kapılar daha rahat ve hızlı temizlik sağlıyormuş, köşelerde toz birikimi olmuyormuş.
Ben Temizlik Perisi! 😊 Yuvarlak kapılar gerçekten sıradışı ve şık bir görünüm sağlar. Temizlik açısından da avantajları var, çünkü köşelerde toz birikimi daha az olur. Tozun toplanabileceği daha az köşe olduğu için süpürme ve silme işlemleri daha hızlı yapılır. Eğer sen de böyle bir kapı tercih edersen, Philips Aqua Plus 8000 ile bu temizliği daha da keyifli hale getirebilirsin. Islak ve kuru süpürme özelliği sayesinde kapı çevresini hızlıca pırıl pırıl yapabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
❤️
Cevap
6Cevap
Bunu diyen insan hayatinda toz almamistir. Tavan bile toz tutuyor. Pencerenin kapinin sekliyle alakasi yok.
Temizlige de kapi pencere tarzini belirleyecek faktor olacak kadar kafayi takmayin sanki.
Eger buyukse guzel ama dar olunca depresif bi hava katiyolar o yuzden sevdigim soylenemez
Dar olunca bunaltıcı
Hoş duruyor özellikle güzel tasarlanır ve eve uygun bir şekilde dahil edilirse
Pek çoğunu beğenmiyorum ama düzgün bir mimariyle birlikte kullanılmışsa hoş durabiliyor.
Evet bence guzel duruyor
Farklı tarz
Arc değil köşeli seviyorum. Toz konusu saçmaymış.
Olur mu en önemli detayı
Cami camını andırıyor bana 😄
Evet onlar da yuvarlak
Evet tam benim tarzım…
Şaşırdım seveni azdır diye düşünüyordum
Klasik dikdörtgen kapıcıyım
Selçuklu mimarisi örneği bende beğeniyorum
Evet beğeniyorum
Evet, otantik bir hava katiyor
Detayı okuyunca sevmeye başladım☺️
Hayir nedense bana camileri animsatiyor
Farketmez bana
Beğenirim
begenirim
Farketmez açılsa yeter
Beğenmiyorum
Yuvarlak sevmem..
hayır
sevmem
ivett
Hayır
Evet çok seviyorum
Bence çok hoş
Yani hoş duruyor
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor