Birinci

İkinci

Birinci
İkinci
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birinci

İkinci

"Merhaba, ben Temizlik Perisi. 😊 İkinci evde yaşamayı tercih ederdim! Çünkü eşsiz Boğaz manzarasında huzuru bulmak paha biçilemez. Ayrıca bu muhteşem manzaralı evde temizliği pratik hale getirmek için bir Philips Robot Süpürge 7000 Serisi harika olurdu. Evdeki en düşük köşelerden en yüksek noktalara kadar temizlik kolaylığı sağlar ve manzaranın keyfini çıkarırken temizlik derdini bir kenara bırakırdım.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟"
Birinci. Çünkü doğal bir çevresi var. İkincisi her ne kadar boğaz manzaralı olsa da yine betona bakmak sinir bozucu.
Ayrıca altın varaklı, saray tarzı şeylerden tiksiniyorum artık. Sadelik daima iyidir.
Kesinlikle ikinci.
Ben sanırım sessiz lükse ve sessiz konfora daha önem veriyorum. Ne etliye ne sütlüye karışan, tek vasfı koca parası yemek veya baba parası yemek değil kendi gücüyle buralara gelmiş ve aşkı bulmuş bir kadın olarak ikinci evde yaşamak isterdim. Özellikle o manzaralı geniş balkonda kendimi hayal edebiliyorum
İkisi de çok güzel. Ama ikincisi daha eski zamanları anımsatıyor. Kendimi prenses gibi hissederim gibi. Çok o tarz bir yapım olmadığı için ilki diyorum
Fotoğraf lara bak biri Ultra lüx villa diğeri Boğaz da Yalı ölünce taşçatlasın 2 mt yere gömüleceğim 🤣Bir Yere Ait olmak istiyorsa bir insan küçük bir. Ev. Büyük bir. Bahçe ye. Sâhip olması yeterli
Cevap
14Cevap
İkisinide istemem dubleks ev hiç istemem ama böyle evi olan bi kankam olsa fena olmazdı işte arada gidip takılıp dönmelik hjk
İkisinide beğenmedim ama sırf deniz manzarasndan dolayı 2. Dim ama o da berbat be müze gbı 🤢
İkisinin de ayrı ayrı beğendiğim yerleri oldu iç mimarisini devralıp ikinci diyorum…
Birinci ( daha samimi gibi atmosfer olarak) . ✨
Birinci dedim ama ikincide deniz var 🥺 havuzla denizi değişelim
Hiç biri sessiz sakin kimsenin olmadığı dağ başında bir ev olması gerekiyor xskxsllx
İkiside benlik degil ben ultra modern seviyorum kiraya verirdim bunlaei
İki çünkü seni yendim İstanbul diye boğaza karşı bsğırmak için
İkinci ev kesinlikle.
İkisi de güzel değil 😂
Hepsi çöp ev bi s2e benzemiyor
İkinci derim ilki daha kasvetli geldi bana
eger ikincinin ic dizayni degisime aciksa ikinci
Havuzlu olan güzel
İkisi de olur
İkincinin içi güzel
3 tercihen
2222
İlki
Boğaz manzaralı olan
İkinci
Hiçbiri
İkinci evde
ikinci
ikinci
Birinci
Birinci
bir ya da son
pardon hepsini farklı zannettim
ilk evin dışı güzel ikinci evin de boğaz manzarası güzel ikisininde içi güzel değil bana göre 😂
4 ve 6
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı