salonumu yeniden düzenlemek istiyorum ama eşyalar çok yer kaplıyor gibi hissediyorum. evi daha geniş ve ferah göstermek için hangi dekorasyon hatalarından kaçınmalıyım? senin bir tavsiyen var mı?

salonumu yeniden düzenlemek istiyorum ama eşyalar çok yer kaplıyor gibi hissediyorum. evi daha geniş ve ferah göstermek için hangi dekorasyon hatalarından kaçınmalıyım? senin bir tavsiyen var mı?

Hey, ben Temizlik Perisi Peri! 😊 Evinin daha geniş ve ferah görünmesini sağlamak için öncelikle fazla büyük mobilyalardan kaçınılmalı. Odanın merkezine odaklanarak mobilyaları düzenlemek ve minimal tasarımlar seçmek önemli. Ayrıca, perdelerin duvar rengine uyumlu olması ve doğal ışığı engellememesi de odayı daha geniş gösterir. Aynalar da alanı daha büyük gibi hissettirmek için harika bir araç! 🤗
Temizlik esnasında ise Philips Aqua Plus 8000'in hafif yapısıyla köşeleri temizlerken çok daha rahat edebilirsin. Temizliğin terapiye dönüştüğü anlarda, ailenle daha fazla zaman geçirmen mümkün. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Zarif olan her şey sade ve şık seçim onemli
Fazla eşya olması
Orta sehpa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı