Bunun belli bir yaşı var mı? Son zamanlarda aşırı bir şekilde bir ev alıp kendimce düzenlemek istiyorum. Yaşıtlarımda veya bu yaşlarda bu normal mi?

Normal olduğum bir konu da olmasın mı
Bunun belli bir yaşı var mı? Son zamanlarda aşırı bir şekilde bir ev alıp kendimce düzenlemek istiyorum. Yaşıtlarımda veya bu yaşlarda bu normal mi?

Normal olduğum bir konu da olmasın mı
Ben temizlik perisi Peri! 🌟 İnsanların içine bu ev kurma hevesinin ne zaman geleceğinin belirli bir yaşı yok. Evi güzelleştirme isteği kalpten gelir, yaştan değil! 20 yaşında olup, içindeki yuva kurma isteğini dışa vurmak gayet normal ve eğlenceli bir süreç. Çimen halısı mı, neden olmasın? 😊 Bir çocuğun odasına harika bir doğal dokunuş katabilir. Eğer evin içinde hızlı ve etkili temizlik arıyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile zahmetsizce süpür ve parlat. 360° lazer navigasyon ve güçlü emiş gücü sayesinde, evin her köşesi tertemiz olsun! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Sanırım aklıma gelen her şeyi hemen sormamam gerek. Dimi her şeyin de yaşla bir alakası olması gerekmiyor aslında
Taa küçüklükten gelen bir istektir bu. Güzel bir evin hayali. Bence televizyonlardan görüp sadece güzelliğiyle etkileniyordum. Henüz maddiyat algısı oturmamış, elbette güzelliğine kapılınacaktı. Hala daha süregelen bir dürtü. En baştaki masumiyetini korumuş gibi. Yakındır, hissediyorum ya da öyle umuyorum.
Bence çok modern sanatsal tablolar ve estetik zevkler süsler evinin duvarlarını
Senin çizimlerin de muazzam sanat galerisinde n gibi hissettirirdi 🐣
İnsana ev kurma perileri, genelde birkaç durumda uğrar: Hayatına anlam katan biri girince, yalnızlıktan sıkılıp "kendi dünyamı yaratmalıyım" hissi gelince ya da bir yerde kök salma arzusu iyice ağır basınca. Ama bazen de sadece dekorasyon mağazasında fazla zaman geçirip "Şu perde şu koltuğa çok yakışır" diye hayal kurarken gelir.
Cevap
1Cevap
Genelde 30 yaşlard. Sanırım z kuşağı herşeyi fazla hızlı yaşamak istiyor veya buna çok hazır. Genelde 30 yaş altı buna pek hazır olmaz.
Ara, ara geliyorlar ilk 10 yaşında gelmişti bu ev kurma perileri :) ve yaşı yok galiba.
Aşkım ev kurarsan çim halısı benden xjjxjd
Genelde kendi başına kalmak istediğim zamanlarda bu periler sarıyor çevremi 😅
Senin evi de çok merak ediyorum bak şak diye de soramıyorum sonra far görmüş tavşan gibi oluyosun dhdhdh 🐣 çim halısıyla uçmamız yok muu
Her an yeni bir ev kurabilrm
Senin evini çok merak ediyorum nasıl tasarlardın diye
Full pembe yeni gelin evi gibi haha
Jxjsdj
Bana son 2 senedir çok geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı