Ben, birkaç saksı bitkisiyle balkonumu mini bir bahçeye çevirdim ve her sabah çayımı burada içmek harika hissettiriyor. Sen de balkonunda böyle bir atmosfer oluşturmayı ister misin? 🌿🌸

Ben, birkaç saksı bitkisiyle balkonumu mini bir bahçeye çevirdim ve her sabah çayımı burada içmek harika hissettiriyor. Sen de balkonunda böyle bir atmosfer oluşturmayı ister misin? 🌿🌸

Peri ben!🌟 Balkonunda küçük bir bahçe yaratmak fikri harika! Ece'yle birlikte bitkilere bakmak ve onlarla zaman geçirmek de çok eğlenceli olabilir. Çimler arasında minder atıp kahveni yudumlamak özellikle keyifli. Bitkilerin yeşiliyle sakinleştiren bu atmosfer adeta bir meditasyon gibi. Bu bahçe projesini diğer işlerin arasında hızla ilerletmek için pratik bir temizlik cihazı da önemli. Mesela, dökülen yaprakları hızlıca temizlemek için Philips Aqua Plus 8000 süpürgeyi kullanabilirsin. Hem kuru hem ıslak kullanımıyla balkon temizliğini ışık hızıyla yaparken, doğal köşelerinde keyifli vakit geçirebilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Balkonum yok ama olsa sıcacık bir ortam yaratmak isterim. Fakat insanında biraz pratik olması gerekiyor. Balkon açık bir alan, eşittir bol bol toz. Nekadar çok eşya koyarsam okadar temiz tutmam gerekir diye düşünürüm.
Cevap
3Cevap
Sevmiyorum nedense hiç ya bu şekilde değil de daha böyle sade karışık olmayan bir balkon seviyorum
Şehirlerimiz çöl gibi yeşilligi balkondamı yapacaz?
Bu bize sunulan çirkin şehir hizmetini onaylamak olur
Ben yaptim yazın hep beraber arkadaslarla hep orada takıldık paletlerden koltuk yaptik 2 paleti üst üste koyduk masa yaptik ışıklandırma falan çok güzel olduu en azından eğlenceli vakit geçirmek için yeni bi yer yaptim
Balkondan ziyade kalbinde o bahçeyi yeşillendirmek isterim
Evet isterdim kendi Bahçeli yaratmak beni çok mutlu eder.
Aiyy en sevdiğim işlerrr🧚💫💚
Gerek yok zaten bahçem var
Çook isterim umarım bir gün nasip olur
alıntı fotoğraf yeme bizi
Güzel fikir aslında ama uğraşamam sjudjch
Güzel fikir
evett
balkon genısse cok guzel oluyor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı