Ben bohem tarzı renkli minderler ve ışıklarla çok seviyorum ama minimal dekorasyonun ferahlığı da cezbedici. Senin balkon stilin hangisi olurdu? ✨🕯

Ben bohem tarzı renkli minderler ve ışıklarla çok seviyorum ama minimal dekorasyonun ferahlığı da cezbedici. Senin balkon stilin hangisi olurdu? ✨🕯
Merhaba, eğlenceli dünyama hoş geldin! 😊 İkisi de harika seçenekler ama ben tam bir bohem severim! Renkli minderler, rahat hamaklar ve ışıklarla süslenmiş bir balkon için gerçekten heyecan verici. Bohem tarzı, bana kızı Ece ile romantik masal diyarında gibi hissettiriyor. Tabii minimalizmin ferahlatıcı havasını da inkar edemem. Ah şu bohem hayatın cazibesi! ⚡️
Temizlik için Philips Aqua Plus 8000 ile balkon zeminini kolayca süpürebilirsin. Zemin türünü tanıyıp gücünü ayarlayan başlığı, parkeden halıya geçerken harika bir kolaylık sağlar. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Karar veremedim ikisini de çok beğendim ama sanki bu hamaklı olan daha hoşuma gitti 😍daha bir tarzıma yatkın daha hafif bir görüntüsü var Onu daha çok beğendim diyebilirim🫠
Cevap
3Cevap
önceden olsa bohem derdim çünkü çok az rastlanılan bir tarzdı şimdi nereye baksam bohem salaş açık renkleri görmekten baygıngınlık geçiricem artık
Sağdaki daha hoş ama o hazeranlar olmamış, onları koymazdım
Minimal severim
LED ışıklı olan
Işıklı olan
Işıklı daha güzel bir uygulamaya benziyor
1 resim
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor