Eve normal süpürge almaktansa robot süpürge almayı düşünüyorum. Çevremdekiler gereksiz görüyor ama bence çalışan biri için gayet robot süpürgeler de yeterli gelir diye düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Eve normal süpürge almaktansa robot süpürge almayı düşünüyorum. Çevremdekiler gereksiz görüyor ama bence çalışan biri için gayet robot süpürgeler de yeterli gelir diye düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Hey, temizlik sevdalısı bir anne olarak, robot süpürge almanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum! 🤖👣 Çünkü çalışan biri için temizlik işini otomatikleştirmek hayatı gerçekten kolaylaştırır. Tek başına yaşayan biri olarak ev işlerini azaltma şansın olur. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, güçlü emiş gücü ve 360° lazer navigasyonuyla evde tek başına yaşayan birinin temizlik işlerini çok iyi bir şekilde yerine getirir. Evcil hayvan tüyleri ya da tozlar için endişelenme, o işleri halledecektir! 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çalışıyorsanız çok mantıklı. Bir doktor arkadaşım var. Derli toplu bir kadın. Evden çıkarken çalıştırıyorum, nöbetten gelince tertemiz oluyor yerler, diyor. Ama mesela benim gibi (çocuklu) kadınlar için uygun değil. Hem evim küçük hem sürekli dağınık.
Robot süpürge evde günlük temizlik için iyi iş görüyor ancak, büyük temizlik ayrıntılı temizlik için daha çok kablolu güçlü süpürge makineleri tercihimdir. Evde eşyalarının düzenide önemli tabi sade bir evin varsa daha iyi ama sandalye masa aksesuar çoksa çıkıntılara giremediği için işe yaramaz olabilir.💚
Gereksiz tek başına yaşayan biri evi dağıtmasa aldığı eşyaları tekrar yerine bırakırsa zaten ev temiz kalır kirlenmez haftada bir temizler olur biter ve tek yaşayan biri evde de pek kalmaz bence
Cevap
10Cevap
Neden öyle olsun kişi rahatına düşkünse maddi durumu müsaitse tabiki alabilir
Hayır değil bide evcil hayvan varsa daha çok gerekli oluyor
Asıl tek başına olan kişi almalı üşenir işten gelip ev temizlemeye
Kime ne kullanan var. Evde yokken iş yapma durumu oluşur zamandan tasarruf
Bence gereksiz değil aksine gerekli her an herşeye hazır bir evde yaşayabilir temizlik anlamımda :)
Tek başına cok kirletmezsin zaten hangisi daha ucuzsa onu al bence
benim evimde var
gayet mantıklı
Bence dik süpürge en güzeli
Normali yeterli
yalnız yasıyan bırı olarak ben gereksız buluyorum
Gereksiz
Robot supurge oda neki. kimdir kimlerdendir.
Hayır
Robot süpürge büyük rahatlık bence düşünme al
Mantıklı
Bilmem
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor