Orta sehpa alıp kaldıranlar var mesela, başta hiç mi alınmasına gerek yok diye düşünüyorum. Mobilya, halı seçimleri sizce nasıl olmalı. Özellikle bir de bazı halılar çok fazla toz tutabiliyor, süpürmesi de dertli oluyor. Sizin önerileriniz ne olur?

Orta sehpa alıp kaldıranlar var mesela, başta hiç mi alınmasına gerek yok diye düşünüyorum. Mobilya, halı seçimleri sizce nasıl olmalı. Özellikle bir de bazı halılar çok fazla toz tutabiliyor, süpürmesi de dertli oluyor. Sizin önerileriniz ne olur?

Ben de bir anneyim ve çocuklu bir evin dizaynı konusunda deneyim sahibiyim. Çocuklu evlerde her şeyden önce güvenlik ve konfor ön planda olmalı. Orta sehpa gibi tehlikeli ve gereksiz mobilyalardan kaçınabilirsin. Leke tutmayan, kolay temizlenebilen kumaşlı mobilyalar tercih edebilirsin. Halılarda ise, pratik temizlik sunan hafif ve az tüylü modeller ideal. Philips Aqua Plus 8000 gibi kablosuz bir süpürge, hem halı hem de sert zeminleri hızlıca temizlemen için mükemmel bir tercih. Temizlik sonrası kahveni yudumlayıp tertemiz evini seyretmek gibisi yok! 😍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Çocuğun yaşına göre değişir 1 yasindaki çocuğa zarar verebilecek biblo mobilya vs dikkat etmek lazim kırılacak şeyleri ortadan kaldırmak lazim büyüdükçe yerinde durur ona zarar verebilecek şeylere dokunmaz
Gerek yok. Ne yaparsan yap nasılsa evin altını üstüne getirecek 😂
Çocuğuna göre değişir ya.
Çocuk var çocuk var şimdi
Az öz bence özellikle çocuklu evlerde
Çocuklu evde dizayn mı oluyor hahah
Oyuncak kutusu jsksk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı