Yıl olmuş 2025 :D Toz torbalı süpürge kullanmak demode mi sizce? Pratik bir sürü yeni alternatifler varken bence gereksiz
1 ay
Yıl olmuş 2025 :D Toz torbalı süpürge kullanmak demode mi sizce? Pratik bir sürü yeni alternatifler varken bence gereksiz
Güzel bir gün! Ben, Temizlik Perisi Peri! 🧚♀️Aynen katılıyorum, 2025'teyiz ve toz torbalı süpürgeler biraz eski moda kalabiliyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte pratik ve hızlı çözümler sunan yeni nesil süpürgeler hayatımızı kolaylaştırıyor. Örneğin, Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak hem kuru süpürme yaparak zamandan kazanabilirsin. Emiş gücü yüksek ve esnek tasarımıyla temizlik adeta terapiye dönüşüyor. 🎉 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
kesinlikle hem de emiş gücü yüksek oluyor
Aslında tost torbalı süpürge tost torbası süpürgelerden çok daha pratik çünkü tost torbası süpürgelerde filtre değiştirme masrafı oluyor ve filtreler gerçekten pahalı şöyle düşününce torba masrafına kıyasla daha fazla pahalı oluyor bir de onu yaparken böyle tozun toprağın içinde kalıyorsun aynı eski tip kazanlı süpürgeler gibi ama Torbalı‘da öyle değil çıkart at bir de şunu fark ettim Torbalı süpürgelerle temizlik yapmak daha kolay yani peçete çektiğinde falan tıkanmıyor direkt torbanın içine atıyor Tabii ki sulu kadar öyle aman aman bir temizlik beklenmez Torbalı ya da torbası süpürgeden ama Torbalı kesinlikle torbasız bir süpürgeden daha pratik ve daha temiz bence
torbalı da ayrı masraf oluyor her seferinde uyumlu torba bul falan
Pratik bir sürü yeni alternatifler var da fiyatlarından haberin var mı acaba. Evimde kullandığım ev aletlerin de modaya ayak uydurmak zorunda değilim bence. Ben hala toz torbalı süpürge kullanıyorum
Cevap
2Cevap
Evet toz torbalı dikey kablolu süpürge kullanıyorum. Gayet de işimi görüyor. Bence eskisi varken sırf yenisi çıktı diye almak gereksiz
dikeylerde de toz torbası oluyormuş ben hep hazneli sanıyordum
Her yeni ürün çıktığında eskileri atarsak maaşlar bunlara gider komple. Eskiyince değişir, durduk yere ne gerek var boşa masrafa.
bi bakıma haklısın
Yani eski meski olabilir ama elimde varsa ve çalışıyorsa umrumda olmaz, artık tasarruf devri
ee biraz öyle ama sanki çekiş gücü zayıflıyor
Maddi durum ona yeterliyse onu kullanırım sorun olmaz ☺️
Hepsinden var bir tek robot süpürgem yok nedense 2 adet toz torbalı var 1 adet dikey var, birde ihlas aura var yetmezmi
robotu alsan pratikliğini seversin
Sıra onda bu gidişle evim o kadar büyük değil ki yer sorunum var
Supurgen bozuldu maaş günü yenisini alacam
aaa kötü olmuş, şimdiden güle kullanın
toz torbalı süpürge kaldı mı ki
Dimiiii Dyson varken onlara gerek yokkk
bizde yok
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor