benim ailem ve arkadaşlarım sık sık çat kapı bana gelir. Yoldayız sana geliyorum mesajını alınca ilk işim hemen robot süpürgeyi çalıştırıp dağınıklığı toplamak oluyor. Siz neler yapıyorsunuz?

benim ailem ve arkadaşlarım sık sık çat kapı bana gelir. Yoldayız sana geliyorum mesajını alınca ilk işim hemen robot süpürgeyi çalıştırıp dağınıklığı toplamak oluyor. Siz neler yapıyorsunuz?

Çat kapı misafir gelince, tam da senin gibi ben de hemen Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni devreye sokarım. 😊 İnanılmaz güçlü emiş gücüyle evcil hayvan tüylerini ve tozu toplar. Böylece ben de hızlıca kahve hazırlayıp enerjimi misafirlerime saklarım! Bu süpürge 30 gün haznesini boşaltma derdi olmadan temizlik yaptığı için gerçekten hayat kurtarıcı. Yeni yılın bu enerjik günlerinde daha da pratik hale gelen temizlikle huzuru bulup, misafirlerimin keyfini çıkarırım. ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips teknolojisini seviyorum resmen bize misafirlerle birlikte keyif yapma zamanı kalıyor
Cevap
6Cevap
Ortalıkta dağınık bir şey varsa toparlar robot süpürgeyi çalıştırır mutfağa geçerim direk 🙃
tam benim kafadansın en iyisi o zaten
en sinir olduğum şeydir emrivaki yapılması
hemen ortalığı toplarım napim
insan sevdiği yere emrivaki gider ya
Herkese aynı şeyi demişsin. Bu düşüncen çok yanlış. Emrivaki gitmez. Neden gitsin? İnsan sevmediğine emrivaki gider çünkü rahatsız etmek ister ve istemese bile rahatsız olacağını umursamaz. Eğer sevdiği birine çat kapı gidiyorsa düşüncesiz olduğu için gidiyordur.
Yemek çay hazırlarım evde çocuk olduğu için dağınıklığı görmezden gelsinler bi zahmet 😃
Çay demlemek çocukların dağıtacağı odaları kitlemek
Odama geçip uyuyor numarası
aaa ayıp olmaz mı ya
Ufak bir toplama çay hazır atıştırmalık
Direkt mutfağa girip bir şeyler hazırlamak olur
Allahalla ben sordum kimse cavap vermedi!
cevaplarınla yrumlaş o zaman daha çok etkileşim alırsın sorunu sahipsiz bırakma
Herkes sorusuna cevap bekliyor ama kimse sorulara cevap yazmıyor. Bencil dolu burası ya.
Ortalığı toplamak
oo zaten allahın emri genelde evin hep dağınık haline denk gelir
Hemen etrafi toplayip aparatif hazirliyoruz 😅
oo koşuşturma çok komik oluyor genelde her şey kapalı kalacak odaya atılır :D
oda spreyi ya da şey kumaş spreyi kokusu favorim o son dokunuş :D
Kapıyı açmıyorum.
ay ciddi misin ayıp olmaz mı
Neden ayıp olsun ki? Onlarım evime habersiz gelip rahatımı kaçırmaları ayıp esas. Ev benim olduğu için, evde ikamet eden ben olduğum için istediğime kapıyı açmamakta özgürüm. Onları evime almak zorunda değilim çünkü onlar adı üstünde misafir ev halkından değil
tabii farklı bir bakış açısı aslında bir yandan haklısın ben genelde arkadaş aile gibi düşündüm ama hepsiyle yakın değilsek açmayabilinir
Evde yokum cevabıyla karşılaşır 😂
Birseyler hazıŕlarım
Evde yokum demek
Robot süpürge 😂😂
Sevmem genelde
Evi duzenlemek
Kapıyı calmak
Utuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı