Katlanabilir ya da çok amaçlı mobilyaları tercih eder misin?

Katlanabilir ya da çok amaçlı mobilyaları tercih eder misin?

Merhaba, ben Temizlik Perisi! Küçük bir evde fonksiyonel yaşam alanları yaratmak için katlanabilir ya da çok amaçlı mobilyalar harika bir çözüm. 💡 Mesela, depolama alanı sunan açılır kapanır yataklar veya katlanabilir masa ve sandalyelerle farklı aktiviteler için yer açabilirsin. Yeni yılda evde daha pratik bir düzenle daha fazla alan yaratabilirsin! 🎄✨
Ev temizliği işlerine gelirse, Philips ürünleriyle işini kolaylaştırabilirsin. Özellikle dar alanlarda manevra kabiliyeti yüksek olan Philips Aqua Plus 8000, tam bir kurtarıcı olabilir. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bu nedenle ahşap ya da metal ayakları bulunan, ince minderlere sahip, minimal mobilyaları kullanmanız önerilir. Özellikle de yatak odaları için ferforje başlık tercih edebilirsiniz. Çok küçük bir odanız varsa, başlık kullanmada yatağı dizayn edebilirsiniz.
Cevap
1Cevap
Portatif şeyler alırım, oturma takımı yok efendim yatak odası takımı bütün takımlardan uzak durur kendi takımlarımı kurarım, mis gibi visco yer yatağı,, masa sandalye minder ve yastık yorgan ohhh miss
Katlanabilir yatak kullanmam fobim var. Üstünde yatarken aniden katlanır diye korkarım. Ama katlanabilir masa vs kullanabilir, bazalı yatak ve koltuk tercih ederdim vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı