Ev & Yaşam Eyvah, davetsiz misafirler yolda! 😮💨 Evi ne kadar hızlı toparlayabilirsin? (Sayfa 6) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4031 Eyvah, davetsiz misafirler yolda! 😮💨 Evi ne kadar hızlı toparlayabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Neyseki Philips Marathon var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yani yüzeysel olarak en fazla yarım saatte toparlanır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl evde yokmuş gibi yaparım ne temizliği hahaha 0 0 Yorumla
HerkezeYardim888 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Evim genelde her zaman toplu oluyorr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Değişiyor ya ev gerçekten çok daginiksa misafirleri reddedebilirim 😅😅 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl ışık hızında ıron man gibi toplarım hemencecik 😂 0 0 Yorumla
Valkriye_95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 82% 1 yıl Yarım saat te toplamak rekorum olabilir 0 0 Yorumla
ignecimcan Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 82% 1 yıl misafiri beklerim berabet toplarız evi. :D 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% 1 yıl Ne kadar fazla vakit varsa o kadar uzuyor biz de 0 0 Yorumla
OlorinTheWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Pratik cihazlar çok işe yarıyor zaman konusunda 0 0 Yorumla
Deniz_mavisi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% 1 yıl Philips yanımdaysa her şey kolay gelir! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ah davetsiz misafirler ama bu supurge ise yarar mükemmel duruyor bence denenmeli 0 0 Yorumla
sahipsizbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 70% 1 yıl Philips varsa korkacak bir durum olmaz 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Telaşa gerek yok Philips çözer 0 0 Yorumla
uveyimglibaa Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Annem kızlarda 5 dakikada bal dök yala 0 0 Yorumla
Çiğdem33 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 85% 1 yıl Eve davetsiz gelen misafire kapı açmıyoruz. 0 0 Yorumla
Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Davetsiz misafire kapı açmam. 😄 0 1 Yorumla humanistrenkler 1 yıl Yok ya! Hayırdır kardeşim sevenin var sayanın var da geliyolar bizim gibi anne evinde kalan bekarlar da var. Tadını çıkarın şu hissin gözüm kalır :D iyi forumlar Yorumla
tatlıbirbayann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Şipşak temizlerim hemen zaten temiz olur ev 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Evde yokum yazarım ya da az dağınıksa 30* saniye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
Neyseki Philips Marathon var
Durumuna göre değişir ama max 10 dk
Acele iş varsa 10 dakikada toplarım
Yarım saat yeterli olacaktır
Yani yüzeysel olarak en fazla yarım saatte toparlanır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
evde yokmuş gibi yaparım ne temizliği hahaha
gelen gelsin kimseyi kovmam 😄
Harika gerçekten teşekkürlerr
Çok kolay herşeyi bir odaya köy gitsin
Evim genelde her zaman toplu oluyorr
hediye verin kullanalım knka
Dakik bir insanımdır bana fark etmez
Değişiyor ya ev gerçekten çok daginiksa misafirleri reddedebilirim 😅😅
Anında hallederim hiç sorun olmaz
Tabiki bu durumda yardımımıza Philips yetiyor
Misafirlerle beraber toplarız
Elektrik süpürgesi cok önemli
Harika yazı teşekkür ederiz
ışık hızında ıron man gibi toplarım hemencecik 😂
Yarım saat te toplamak rekorum olabilir
O işte bana kalmasın bi zahmet
Aynennnn Philips en iyisi
Gelmesinler bence ne gerek var
10 dk sürüyor genelde evi toplamak
misafiri beklerim berabet toplarız evi. :D
Philips robot lazım süpürmek için
Ne kadar fazla vakit varsa o kadar uzuyor biz de
Philips varken her şey kolay
Elektrik süpürgesi sayesinde ev işleri daha kolay.
ben her zaman philips kullanırım.
davetsiz asla kimse gelemez
insan evini o kadar dağıtır mı beee
15 dk içinde toparlarım evi
Salon Max 10dkde biter tüm ev 2saat
Philips robotuyla hızlıca en iyi icat 💫
Pratik cihazlar çok işe yarıyor zaman konusunda
Toparlamammmmmkiii hiç evi
Evin dağınıklığına bağlıiiiii
Philips yanımdaysa her şey kolay gelir!
1-2 saatten önce toplayamam
Evim her zaman düzenlidir
yarım saat falan yeter sanırım
Philips urunleri basarili
Ah davetsiz misafirler ama bu supurge ise yarar mükemmel duruyor bence denenmeli
Philips varsa korkacak bir durum olmaz
Her zaman seri ve hızlıyımdır
Telaşa gerek yok Philips çözer
Ne kadar hızlı olursa o kadar
Annem kızlarda 5 dakikada bal dök yala
Eve davetsiz gelen misafire kapı açmıyoruz.
Bugün 15 dakika içinde her yere el attım.😂
Davetsiz misafire kapı açmam. 😄
Yok ya! Hayırdır kardeşim sevenin var sayanın var da geliyolar bizim gibi anne evinde kalan bekarlar da var. Tadını çıkarın şu hissin gözüm kalır :D iyi forumlar
Çeyiz için alınabilecek ürünler
Çok kolay yöntemler çok var
Philips varsa sorun olmaz bence
Philips severiz çok kaliteli
Şipşak temizlerim hemen zaten temiz olur ev
Evde yokum yazarım ya da az dağınıksa 30* saniye
Davetsiz gelmesin misafir
Philipss hep yanımızdaaaa