Ev & Yaşam Eyvah, davetsiz misafirler yolda! 😮💨 Evi ne kadar hızlı toparlayabilirsin? (Sayfa 5) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4031 Eyvah, davetsiz misafirler yolda! 😮💨 Evi ne kadar hızlı toparlayabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
Güçlü-kraLiçe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Philips her zaman bir numara ve onun ürünlerini kullanmaktan memnunum 0 0 Yorumla
MerveSinem34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl 1 saate toparlarım çünkü zaten sık sık temizliyorum 0 0 Yorumla
Satinalacom Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Philips Aqua var bizde çok memnunuz özellikle eşim :) 0 0 Yorumla
profesor8989 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl biz kullanıyoruz çok güzel ve harika bir ürün herkekse tavsiye ediorum 0 0 Yorumla
aleyyldrm Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl 10 dakada veya daha az bu konuda mütevazi olamiyacam ama hızliyimdir 0 0 Yorumla
PilotBeyReady Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Çok surmez çünkü çok dağınık takılan birisi değilim 0 0 Yorumla
yalancıdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Davetsiz misafir umduğu yere değil bulduğu yere oturur 0 0 Yorumla
anonimm161668 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Davetsiz misafir gelirken 10 dk ya evi toparlarım 0 0 Yorumla
Esingulseren Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Davetsiz misafirlere kapımı açmam ama açıcak olursam güzel paylaşım 0 0 Yorumla
özzemgi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Ortalama 2 saat sürmekte eğer çok dağınıksa neyse ki philips yanımda 0 0 Yorumla
Yılmaz16g Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Merdivenleri çıkana kadar odaöar toplu olur bir oda hariç oraya yığılır her şey 0 0 Yorumla
hazpesindebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Hiç o kadar fazla dağıldığımı hatırlamıyorum bekar birisi olarak 0 0 Yorumla
Ateşölçeriz Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Sahilde içinde düzen verrim çünkü daima düzenlidir 😎 0 0 Yorumla
Aғʀᴏᴅiᴛ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Davetsiz misafirler olursa olsun benim evim hergün temiz yani sıkıntı yok 😃 0 0 Yorumla
BenGizemlikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Evde yokum der yırtarım gelmesinler hahaha 1 1 Yorumla Bigboysxx 1 yıl Çok mantıklı jgtubghbgh Yorumla
vissnee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% 1 yıl arar evde yokum derim onlarla mı uğraşcam 1 0 Yorumla
king_nolden Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 86% 1 yıl banane kabul etmem valla haber versin de gelsin 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Himm sende haklısın ona göre hazırlık yapcan tabi yemek vs. Yorumla
sonyazade Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl gelmsinler niye geliyorlar 1 3 Yorumla Kadernazayaydin4242 1 yıl Evet neden geliyorlar ki gelmesinler allah allah 😂😂😂 Yorumla sonyazade 1 yıl @Kadernazayaydin4242 ahahah aynı düşüncede olmak hoşuma gitti Yorumla Kadernazayaydin4242 1 yıl Evet yani ben olsam defol git derim allah allah ne işi var ki 😂😂😂😂 Yorumla
ArifAcar4 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Bana 20 Dk Verin Yeter Hemen Toparlar Temizlerim 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Toparlaya bildiğim kadar toparlarım 0 0 Yorumla
Kartallgiibii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl Kaliyeli ürünlerle iş herzaman kolaydır 0 0 Yorumla
DrArtote Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Davetsiz misafire yapacak bir şeyim yok 😄 0 0 Yorumla
BaallBaadeemm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl harıka bır paylasım olmus ellerıne saglık 0 0 Yorumla
soobrutall Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Genelde dağıtmadığım için toplamam çok uzun sürmez 0 0 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl şarjlı dik süpürgenin en iyisi bu 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Her zaman hazırım ben gelen misafirlere karşı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben çok hızlıyımdır hemen dağınıklıgı bir yere sıkıştırırım üzerine evi süpürdüm mü tamamdır 0 0 Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 5 dk da toplarım Genelde hızlı Pratik iş yapiyorum 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl 2 günde zor toparlanır çünkü ev berbat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
Philips her zaman bir numara ve onun ürünlerini kullanmaktan memnunum
1 saate toparlarım çünkü zaten sık sık temizliyorum
Philips Aqua var bizde çok memnunuz özellikle eşim :)
biz kullanıyoruz çok güzel ve harika bir ürün herkekse tavsiye ediorum
10 dakada veya daha az bu konuda mütevazi olamiyacam ama hızliyimdir
Çok surmez çünkü çok dağınık takılan birisi değilim
Davetsiz misafir umduğu yere değil bulduğu yere oturur
Davetsiz misafir gelirken 10 dk ya evi toparlarım
Davetsiz misafirlere kapımı açmam ama açıcak olursam güzel paylaşım
Ortalama 2 saat sürmekte eğer çok dağınıksa neyse ki philips yanımda
Merdivenleri çıkana kadar odaöar toplu olur bir oda hariç oraya yığılır her şey
Hiç o kadar fazla dağıldığımı hatırlamıyorum bekar birisi olarak
Sahilde içinde düzen verrim çünkü daima düzenlidir 😎
Davetsiz misafirler olursa olsun benim evim hergün temiz yani sıkıntı yok 😃
Evde yokum der yırtarım gelmesinler hahaha
Çok mantıklı jgtubghbgh
arar evde yokum derim onlarla mı uğraşcam
banane kabul etmem valla haber versin de gelsin
Himm sende haklısın ona göre hazırlık yapcan tabi yemek vs.
Ne toplicam evde yokum derim
Davetsiz misafir hic sevmem ama Philips kurtarici cidden
Ev müsait değilse dışarıda ağırlarım.
Toparlamam kapıyı acmam jsjsjs
gelmsinler niye geliyorlar
Evet neden geliyorlar ki gelmesinler allah allah 😂😂😂
@Kadernazayaydin4242 ahahah aynı düşüncede olmak hoşuma gitti
Evet yani ben olsam defol git derim allah allah ne işi var ki 😂😂😂😂
Evden giderim evde yokum derim
O işi evde yapan biri var zaten 👌🏼🤭
Elektrikli süpürgem halleder 🏃🏿♀️👍🏿
Annem için 5 dakika sürmez 😂
Valla bi 1 saatimi alir hahaha
Bana 20 Dk Verin Yeter Hemen Toparlar Temizlerim
Toparlaya bildiğim kadar toparlarım
10 dakika yetiyor o tür misafir için
5 dk yeterli diye düşünüyorum
Yeterince hızlı toplanıyor
Philips çok güzel bir marka gerçekten
5 dk mı almaz bile. Dolaba ativerirsin
Kaliyeli ürünlerle iş herzaman kolaydır
Davetsiz misafire yapacak bir şeyim yok 😄
4 dakikamı bile almaz canisi hahah.
Yarım saatte sil süpür toz al yapabilirim😃
harıka bır paylasım olmus ellerıne saglık
Pratik zeka ile 5 dkkami almaz
Genelde dağıtmadığım için toplamam çok uzun sürmez
Evin dağınıklığına göre değişir
Eve davet etmem dışarıda buluşurum 😃
şarjlı dik süpürgenin en iyisi bu
Kriz anında kafam çalışıyor hemen biter
15 dakıkada toplarım evi ya tek başıma
Her zaman hazırım ben gelen misafirlere karşı
Ben çok hızlıyımdır hemen dağınıklıgı bir yere sıkıştırırım üzerine evi süpürdüm mü tamamdır
Gelmeyin derim evde degilim
Düzenlilik benden sorulur
Evim her zaman derli topludur. 💅🏻
15-20 di sürüyor bazen daha uzun
Sayenizde artık daha hızlı
5 dk da toplarım Genelde hızlı Pratik iş yapiyorum
Bu ürün çok iyi ya ama tak diye geliyor missfirler
2 günde zor toparlanır çünkü ev berbat
Philips her zaman en iyisi
Ev çok dağınık olmuyor genelde.
daha kullanmadım hiç bilemiyorum
1 saat yeterlidir bana göre