Ev & Yaşam Eyvah, davetsiz misafirler yolda! 😮💨 Evi ne kadar hızlı toparlayabilirsin? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4031 Eyvah, davetsiz misafirler yolda! 😮💨 Evi ne kadar hızlı toparlayabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
Sontrak Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Vala hic bi fikrim yok kisa saniyede toparlamam mumkun degil 0 0 Yorumla
Yahyaox Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Davetsizse kapıyı açmam. Evde yokmuş gibi yaparım. Haber verseydi 0 0 Yorumla
Mehmetcan6516 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl boş ver dağınık kalsın misafir geliyosa rahatsız olduğu şeyi kendi yapsın 🤣 0 0 Yorumla
JustHasan Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl toplamam ne kadar dağınık olabilir ki hergün biraz topladıktan sonra 0 0 Yorumla
Eslemm2049 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Ben toplamam ama anam sağolsun terliğiyle her işi yaptırır bana 0 0 Yorumla
killabange Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl cok istiyolarsa kendileri toplasınlar kral misafir umduğunu değil bulduğunu yermis 0 0 Yorumla
Demirr12 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Evin dağınıklığına göre değişir ama elim hızlıdır dakikim yani 0 0 Yorumla
arzummmm65 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Evim her daim temizdir Davetsiz misafirleri sevmem 0 0 Yorumla
Kayakorugu Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl Çok takılmayın bence, davetsiz geldiyse zaten davet beklemeyecek kadar yakındır. 0 0 Yorumla
Zeyd23 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Misafir almayı hiç sevmiyorum ama philips her zaman işe yarıyor 0 0 Yorumla
Webxtr Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl 15 dakikada bulaşık, çamaşır, yerleri halletmişliğim var 0 0 Yorumla
xfurxkan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Eğer evde Philips süpürge varsa o ev dağınık olamaz ztn 0 0 Yorumla
eveningdesert Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Davetsiz gelen zaten yakındır. Geldiklerinde birlikte toplarız 😅 0 0 Yorumla
dgw_beratdasdemir Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Sadece Philips süpürge vs değil Air Fryer ve Espresso makineleri sağolsunlar :) 0 0 Yorumla
ZapsiN Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl misafirler kusura bakmasın valla hic kalkip evi temizleyemem 0 0 Yorumla
Cereniniz1656 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Teksem 5 dk, birileri varsa 10-15dk beni telaşa sokuyorlar, hızlı olamıyorum 0 0 Yorumla
AlbanHakim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Misafir nasıl bulduğunu yiyorsa ev de de olduğu gibi gelir keyfimi bozmam 0 0 Yorumla
BensuAk Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bulduğumu dibe köşeye atarım sonuçta dolaplara giremezler 0 0 Yorumla
Mervecicim Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Maksimum 10 dakika da her işi halledebilirim yasanmislik konuşuyor burada 0 0 Yorumla
Memocan2007 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Aşırı hızlı bir şekilde toplayabilirim, elim hızlıdır :) 0 0 Yorumla
Bunnyyouaresofunny Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Philips !! En çok önerdiğim markadır bal dök yala. 0 0 Yorumla
İshakmuhamet Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Evi toplamam da bir odayı toplarım oda çok sürmmez heralde en fazla bir saatlik işim biter 0 0 Yorumla
kasliteshircocuk Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Ev temizlemek bu süpürgeyle çok rahat ya cidden 0 0 Yorumla
gızlıuyebucanim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Robot süpürgen varsa robot süpürgeni çalıştıe o ev süpürene kadar sende etrafı topla 0 0 Yorumla
Egemenbirdostişte Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Mükemmel bir paylaşım. Siz bu işi biliyorsunuz. Teşekkürler. 0 0 Yorumla
Proxi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Annesine yardım eden hayırlı bir evlat olarak seni çok kullanışlı buluyorum Philips 0 0 Yorumla
ŞaibelerinŞairi Takip Et Xper 5 Yaş: 46 1 yıl Arrık işleri robotlara bıraktık onlar hallediyor 0 0 Yorumla
thekarsli Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Ev her zaman topludur ama davetsiz veya davetli misafiri sevmiyorum 0 0 Yorumla
meykey Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Temizlik çok önemli bir konu. Bekar erkekler için öneriniz nedir 😂 0 0 Yorumla
NisanBeyDiyeceksiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 yıl Zamanında eve hatun gelecekse yaptığım temizlik ve hazırlığın sınırı olmazdı. 0 0 Yorumla
Dilantanzey Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Çok kötü oluyor etrafı toplamaya zaman bırakmıyorlar 0 0 Yorumla
sıkıntııılııı Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl 20 dakika yeterde artar ya hemen şip şak hallederimmmm 0 0 Yorumla
Queen_Bilge Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Philips bir harika zaten paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
hicccccc21 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl 10 dakikada hallederim ama philipsle 4 dakikaya bile mumkin 0 0 Yorumla
Mutsuz-KraLiçe Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Philips zaten hemen hemen her konuda bir numara paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Fatmatkn Takip Et Xper 3 Yaş: 40 1 yıl Misafirler geliyor zaten kirlenecek ne gerek var ki, onlarla birlikte 🤣 0 0 Yorumla
serelin Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Işık ızıyla toplarım valla çok hızlıyım bu konuda ve deneyimliyimde 0 0 Yorumla
aslan_samet2024 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Kendim evine tertemiz yapsam hiç kimse beğenmiyor 😔🥺😟 0 0 Yorumla
Serinbey06 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Erkek adam dolaba etrafta kılık kıyafet ne varsa teper sonra yerleri süpürür 0 0 Yorumla
EgemenBiradam Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Ben herşeye hazırım. Buarada güzel paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Hge41 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl Çok önemli değil misafir umduğunu değil bulduğunu yer😀😀 0 0 Yorumla
Melisajwjw Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Kapıyı açmam bacım herkes izin alıp gelcek yok öyleew 0 0 Yorumla
Kayseri100DOLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Tiyatlon ile baya iyi işler çıkardı Yenilenmesi iyi oldu 0 0 Yorumla
superbabe0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Evin zaten aşırı berbat bir halde değilse çok hızlı toparlanır ama süpürge ve silme önemli cidden 0 0 Yorumla
marya_73 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Ev çok pis dağınık değilse yarım saat yeterli benim için 0 0 Yorumla
mrclear41 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Maksimum 1 saat gibi bir sürede evi toparlayabilirim,. 0 0 Yorumla
Silademir1027 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Ütüde ve bir çok alette bu markayı kullanıyoruz 0 0 Yorumla
Mrgunkıyet Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Eve misafir gelmiyor ki sadece oturma odasını kullanıyorumM 0 0 Yorumla
Jackbomm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Temizlik bizim isimiz 😀 gelsin davetsiz misafirler 0 0 Yorumla
karzenda Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl bir misafir habersiz geldiğinde çok telaşlanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
Vala hic bi fikrim yok kisa saniyede toparlamam mumkun degil
Davetsizse kapıyı açmam. Evde yokmuş gibi yaparım. Haber verseydi
boş ver dağınık kalsın misafir geliyosa rahatsız olduğu şeyi kendi yapsın 🤣
toplamam ne kadar dağınık olabilir ki hergün biraz topladıktan sonra
Ben toplamam ama anam sağolsun terliğiyle her işi yaptırır bana
Kolay bir şekilde bence , hem evde hem işte.
cok istiyolarsa kendileri toplasınlar kral misafir umduğunu değil bulduğunu yermis
Evin dağınıklığına göre değişir ama elim hızlıdır dakikim yani
Evim her daim temizdir
Davetsiz misafirleri sevmem
Kesinlikle katılıyorum. Tecrübe ile sabittir.
Çok takılmayın bence, davetsiz geldiyse zaten davet beklemeyecek kadar yakındır.
Misafirlerinde bana yardım etmesini isterdim 😅
1 saatte hızlı bir şekilde evi toparlayabilirim.
Misafir almayı hiç sevmiyorum ama philips her zaman işe yarıyor
15 dakikada bulaşık, çamaşır, yerleri halletmişliğim var
Eğer evde Philips süpürge varsa o ev dağınık olamaz ztn
Davetsiz gelen zaten yakındır. Geldiklerinde birlikte toplarız 😅
Sadece Philips süpürge vs değil Air Fryer ve Espresso makineleri sağolsunlar :)
misafirler kusura bakmasın valla hic kalkip evi temizleyemem
Teksem 5 dk, birileri varsa 10-15dk beni telaşa sokuyorlar, hızlı olamıyorum
Misafir nasıl bulduğunu yiyorsa ev de de olduğu gibi gelir keyfimi bozmam
Bulduğumu dibe köşeye atarım sonuçta dolaplara giremezler
Maksimum 10 dakika da her işi halledebilirim yasanmislik konuşuyor burada
Aşırı hızlı bir şekilde toplayabilirim, elim hızlıdır :)
Philips !! En çok önerdiğim markadır bal dök yala.
Yarım saatte bütün evi temizlediğimi bilirim :D
Evi toplamam da bir odayı toplarım oda çok sürmmez heralde en fazla bir saatlik işim biter
Çok kolaylaştırdığını söleyen vardır sanırım
Ev temizlemek bu süpürgeyle çok rahat ya cidden
Robot süpürgen varsa robot süpürgeni çalıştıe o ev süpürene kadar sende etrafı topla
Mükemmel bir paylaşım. Siz bu işi biliyorsunuz. Teşekkürler.
Annesine yardım eden hayırlı bir evlat olarak seni çok kullanışlı buluyorum Philips
Arrık işleri robotlara bıraktık onlar hallediyor
Ev her zaman topludur ama davetsiz veya davetli misafiri sevmiyorum
Temizlik çok önemli bir konu. Bekar erkekler için öneriniz nedir 😂
Zamanında eve hatun gelecekse yaptığım temizlik ve hazırlığın sınırı olmazdı.
Çok kötü oluyor etrafı toplamaya zaman bırakmıyorlar
20 dakika yeterde artar ya hemen şip şak hallederimmmm
Philips bir harika zaten paylaşım için teşekkürler
Harika bir şey bu temizliğin en kolay haliii
10 dakikada hallederim ama philipsle 4 dakikaya bile mumkin
Philips zaten hemen hemen her konuda bir numara paylaşım için teşekkürler
Misafirler geliyor zaten kirlenecek ne gerek var ki, onlarla birlikte 🤣
Işık ızıyla toplarım valla çok hızlıyım bu konuda ve deneyimliyimde
Kendim evine tertemiz yapsam hiç kimse beğenmiyor 😔🥺😟
Erkek adam dolaba etrafta kılık kıyafet ne varsa teper sonra yerleri süpürür
Ben herşeye hazırım. Buarada güzel paylaşım olmuş
Çok önemli değil misafir umduğunu değil bulduğunu yer😀😀
Kapıyı açmam bacım herkes izin alıp gelcek yok öyleew
3 dakikada tüm evi topladığımı hatırlıyorum
Tiyatlon ile baya iyi işler çıkardı
Yenilenmesi iyi oldu
Evin zaten aşırı berbat bir halde değilse çok hızlı toparlanır ama süpürge ve silme önemli cidden
Ev çok pis dağınık değilse yarım saat yeterli benim için
Süpürge de olmasa ne yapardık
Philips muhteşem dikey süpürgelerine bayılıyorum
Maksimum 1 saat gibi bir sürede evi toparlayabilirim,.
Ütüde ve bir çok alette bu markayı kullanıyoruz
Eve misafir gelmiyor ki sadece oturma odasını kullanıyorumM
Temizlik bizim isimiz 😀 gelsin davetsiz misafirler
bir misafir habersiz geldiğinde çok telaşlanıyorum