En az 100 kere başıma gelmiştir abartmıyorum. İstediği kadar dağınık kirli olsun ev. El çabukluğu ile en fazla 15-20 dakika içinde pırıl pırıl olur o evi tanıyamazsın...
Evde nasıl yaşıyorsam başkası da o ortama gelsin isterim, inanılmaz pis ve dağınık biri değilsen biri gelecek diye ekstra toplu görünmek istemek gereksiz bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben stresten toplayamam sakin olamıyorum ve panik yapıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Elektrikli süpürge olmasa evi nasıl temizlerdim bilmiyorum. Cok yardımcı bana.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
10 dkkada toparlarım da Davetsiz geldiğine göre pasağımızı görmeye de hazırdır demekkitir.
Evi toparlamam bi saati buluyor 2 çocukla ve sadece süpürebiliyorum silme işlemi yapamıyorum böyle bir süpürgeye ihtiyacım varmış şu an bunu anladım süpür sil mühteşemmiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evim hep temizdir bi hıza ihtiyaç duymuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sen bu evi toparlayamazsın deseler gaza gelir toplarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
Ne kadar çok birey varsa o kadar çok hızlı toplanıyor.
Konu davetsiz misafirse evi toparlamak 5 dk zaten 😅
En az 100 kere başıma gelmiştir abartmıyorum. İstediği kadar dağınık kirli olsun ev. El çabukluğu ile en fazla 15-20 dakika içinde pırıl pırıl olur o evi tanıyamazsın...
Evde nasıl yaşıyorsam başkası da o ortama gelsin isterim, inanılmaz pis ve dağınık biri değilsen biri gelecek diye ekstra toplu görünmek istemek gereksiz bence
Ben stresten toplayamam sakin olamıyorum ve panik yapıyorum
Elektrikli süpürge olmasa evi nasıl temizlerdim bilmiyorum. Cok yardımcı bana.
10 dkkada toparlarım da
Davetsiz geldiğine göre pasağımızı görmeye de hazırdır demekkitir.
Evi toparlamam bi saati buluyor 2 çocukla ve sadece süpürebiliyorum silme işlemi yapamıyorum böyle bir süpürgeye ihtiyacım varmış şu an bunu anladım süpür sil mühteşemmiş
Evim hep temizdir bi hıza ihtiyaç duymuyorum
Sen bu evi toparlayamazsın deseler gaza gelir toplarım
Gazgirl
dikey süpürge kolay ve pratik. philips'i inceliyeceğim.
Davetsiz misafire hayır haber verip gelmek çok mu zor
Kafasına göre bana gelebiliyorsa evin dağınık olmasını sorun etmeyeceğim biridir
Jet hızıyla toplanır ya da olduğu gibi kalsın
Nefret ederim davetsiz misafirden haber vermeden gelmeyin arkadaş dünyanın ve evin binbir türlü hali var
Genellikle evi ben toparlamam hafta 1 defa gelen ablalar var onlar hallediyor
Yarım saat sürmez zaten bi oturma odası birde mutfak biraz dağınık olur onuda çabucak hallederim
Yılbaşında tertemiz bir evle misafirlerini ağırlarken keyfini çıkartmaya ne dersin? Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak.
Kablosuz süpürgelerin tek avantajı kablolarının olmaması gibime geliyor. Bu parayı ona vereceğime daha iyi kablolulardan alabilirim
Katılıyorum güzellik
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali.. Davetsiz geliyorsa yapacak bir şey yok, toplamaya yardım edecek mecburen :)
Elim hızlıdır 5 dakika da toplarım ama temizliği bilemem amaan onlarda habersiz gelmesinler geliyolarsa da ne buldularsa odur
Etrafımı 5 dk. da toplarım, eğer evde toz varsa toz olan yeri alır, süpürge açmak gerekiyorsa süpürge açarım. Diğer odalarıda kapatırım gerekirse.
Beş dakka sürmez toplamak
1+1 genelde dağıtmadığım için her zaman toplu olur fakat rutin temizliğim en fazla 45 dakika oda banyo ve mutfak ekstra uzun sürdüğü için
Çok mükemmel bir süpürgedir. herkese tavsiye ediyorum ve hep edicemde zaten. Philips her ürünü çok mükemmel
Philipsle benim işim çok kolay. Hemen robotumu çalıştırırım mop bile yapıyor. Bende çocukların oyuncakları varsa ortalıkta onları kaldırırım
Philips Aqua Trio yu satın aldım. Öğrenciyim ve evim çok küçük. Fazla eşya sevmem 40 dakikada maksimum toplarım
Robot süpürge yi çalıştırır süpürge nin arkasından üsten bi yerleri silerim koltukları düzenlerim oldu bitti
cihazlar iyi güzel pratik de batarya olayı işi bulandırıyor bitince ne kadar verecez bide dolar üzerinden :(
Toplamamda kapıyıda açmam gelecek adam önceden haber versin motor muyuz biz haber vermiyorsada gelmesin 😅
davetsiz misafirlerden hep nefret etmişimdir, hızla ortalığı toparlıyoruz sonra yemek yapmaya başlıyoruz
Philips'in bu süpürgesini kullanmadım daha önce ama ne kadar kaliteli mi marka olduğunu biliyorum paylaşım için teşekkürler
Eviniz her zaman toplu olursa isillerinizi ertelemeden yaparsanız tutuşarak yapmak zorunda kalmazsiniz
Kovamdan başka saklayacağım bir şey yok anlarsın ya :D Hodri meydan loooo beni anlayan erkekler anladı zaten.. iyi forumlar
Bu konuda elim çok hızlıdır hem hızlı yaparım hem temiz yaparım zaten titizlik konusu benim için oldukça çok önemli
Philips Aqua Trio 9000 gerçekten kusursuz ve diğer markaların çok üstünde bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum
İşte o an ben bile kendime hayret ediyorum 😅 sonra neyi nereye tıkaladığımı düşünüyorum🙄 o kadar hızlı yani 😄
Dışarı çıkıp gezerim evde yokum derim, çok pratik 😉💅🏿
Tamam dediysen iş işten geçtiyse arayıp ev pis bacağım sakat gelme derim🧜🏿♀️💅🏿
biri bana niye herkesin evini dağınık ve pis kullanıp sadece misafir gelince temizlediğini açıklayabilir mi hiçbi zaman aklım şu olayı alamadı
Evinizin tozuna ya da daginikligina bakacak insanlarla, evinize sokacak kadar asla sanimi olmayin.
Çat kapı misafiri hiç sevmem gerek evim toplu olsun gerek olmasın. Özel alanıma lank diye dalinmasina karşıyım
Derli toplu olmayı severim, benim dağınıklığım beş dakikada toplanır ama samimi olduğum birisi değilse gelen çok uyuz olurum bu duruma...
Acele ile nasık topladığımı bende anlamıyorum bazen ama iyi oluyor 😊
Yeöizlik oneöli evet özellikle yerler
Teekkürler
Dağınıklığa göre değişir çok daginizksa 30 dk veya 1 odaya toplarim herşeyi kapıyı kilitlerim misafirler gittikten sonra Düzenlerim
Philips robot süpürge inanılmaz 3 farklı modda sessiz çalışıyor ayrıca ayağına dolanma durumu da yok almayı düşünüyorum
Guzel reklammis bu arada begendimm
Yani aciklamasi bol
Davetsiz misafir yoktur Çat kapı gelen misafir vardır ve hiç sevmem
Bu konuda çok hızlıdım, bir saatte evi toplayıp, ikramlarimi bile hazirlarm💃🏻
Ben yarım saatte evi hızlıca toparlıyorum. Planlı olduktan sonra sorun değil benim için.
15 saniye sürmez canım. Özellikle philips im varsa...
Pratik misin temizlikte uğraşırken
@Hassas_Dokunuşlar Tabii ki de😉
Kendin mi pratiksin yoksa Philips sayesinde mi 😎
@Hassas_Dokunuşlar Ben pratik bir insanımdır, fakat Philips ime laf ettirmem😉
Laf etmedim aaaa ayıp ettin
Philips benim için de önemli zaten
Philips bir başka bence kalite olarak
@Hassas_Dokunuşlar Bence de
Bence misafir yardım etsin beraber toplayalım evi
Ama ayip olmaz mi 🤔🤔
@Kadernazayaydin4242 valla tanıdık biriyse ayıp olmaz. Çok yakın biri değilse de haber verseymiş gelirken napalımm 😂😂😂😂
Zaten ev temiz olur her gün temızledıgım ıcın sadece ne ıkram etsem dıye dusunurum
Teşekkürler phlipss kullanmalık fikirler için
10 dk da Toparlarım sonuçta köklü temizlik yapmıyorum
Çok hızlı toplarım.. zaten çok dağınık biri değilim
Şarjlı süpürge varsa ve mutfal topluysa 15 20 dakika içerisine makyajlanır
Bütün evi kadir ezildi gibi 2 saatte temizlerim
Evi toparlama konusunda iyi değilim ama Philips supurgem var cok memnunum
gel ne olursan ol gel derim ve temizlik yapıp ağırlarım
Kapıyı kilitler, ışıkları söndürür, kapının önünden ayakabıları içeri alır, kapıyıda açmam