Philips Ev Ürünleri varsa kir toz dağınıklık hiç sorun degildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Philips Aqua Trio 9000 herkesin evinde olması gereken cihazlardan biri, zahmetsiz ve pratik temizliğiyle evin en önemli temizlik işini kolaylaştırır. İlk fırsatta bu modelden almak istiyorum.
Benim en az 2 saat sürüyor süpürme kolay philipsin süpürgesi var o işimi kolaylaştırıyor ama toz almada çok sıkıntı çekiyorum ev çok detaylı çok raf var ve evim geniş o yüzden süpür sil toz al etrafı topla havalandır derken 2 saati buluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Asla sevmiyorum ama vaktimi çok alıyor.. süpür sil yemek bulaşık çamaşır oyuncak topla.. bunların hepsini yapan robot çıkarsalar..
Philips'in ürünlerini kullanıyorum açıkçası çok da memnunum bu süpürgeden bahsedecek olursak bunu kullanmadım ama genel olarak philips'in ürünlerinden çok memnunum paylaşım için teşekkürler Philips
İlk öncelikle çok sakin olup eşyaları koşarak zıplayarak ve hatta bazen uçarak toplayabilirsin. Yalnız koşarken halılara takılmasak iyi olur bu arada bu heyecanı aksiyonu hiçbir yerde bulamazsın öneriyorum herkese
Hiç kimse için paniğe gerek yok natürel karşıla olduğu gibi. habersiz gelenin zaten hazırlıksız halini görmek ya da düşüncesizdir. gigen Ayşe Zehra varsın dağınık desin size. tabiki siz genede beni dinlemez panik yapar misafire hazır olursunuz
Davetsiz misafir modunda turbo devreye girer, 15 dakikada evi derleyip toplarım Mum yak, koltukları düzelt, problem çözüldü. Misss gibi bir ev sonrasında ise dinlenme
Teşekkürler çok iyi bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık
Catkapı misafir sevmem açıkçası. Telefondan arayıp en azından haber etse güzel olur. Ama gelirse de kapıdan göndermem. En iyi şekilde ağırlamaya çalışırım
Açıkçası bu model süpürgeyi kullanmadım ama genel olarak söylemek istersen Philips harika bir marka çok kaliteli ürünler yaratıyor başarılarının devamını diliyorum paylaşım için teşekkürler
dağınık olan yerleri toplarım. süpürgeyi 1 gün önce yaptıysam sorun olmaz. veya derim kusura bakma ev biraz dağınık. haberim yoktu geleceginizden. baştan deseydiniz
Ev hali diye bir şey var sonuçta insan evinde de rahat edemiycekse nerde rahat edicek ki ama genelde temiz olur dağınıklığı kısmına çok karışmak istemiyorum ama dağınık biri de değilim
Bu çok can sıkıcı bir durum ev her ne kadar küçük olsada toplamam 1 saatimi alıyor benim temizlik ürünlerim hatta kahve makinem bile Phillips hijyen konusundaysa hiç şüphem yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
En kısa sürede olduğu kadarıyla toplamaya çalışırım.
En kısa sürede olduğu kadarıyla toplamaya çalışırım
Philips'in zaten hep bir numara olduğunu düşünüyorum paylaşım için teşekkürler
Ev genelde topludur 10dk da hallederim toz varsa görünür yerlerde silerim hızlıca
Philips süpürge tost makinesi efso birde smootie blender
Gelen misafirin kapıyı açma olsun bitsin Ne toparlayacaksın uğraşıyorsun
Evi toparlamak için saçı topuz yapıp oradan oraya koşturmak yetiyor
Philipsle en kısa zamanda her türlü misafire hazırız 😉
özellikle özel bir durum varsa , saniyeler sürebilir :))
Toplamam açıkçası umduğu gibi değil buldugu gibi görsün
Aqua serisini çok duyuyorum. Bekar bir erkeğe @philips-ev-urunleri hediye etse de deneyimlesek 🤗
Hızlı gelişen bu gibi durumlara üretilen sonuç odaklı çalışmalar hem heyecan hem de gurur verici.
İstediği kadar misafir istediği an gelebilir şimdi :)
aman kimse gelmesin yani hazır değilken çat kapı olmamalı :D
Eve misafir gelmiyor ki sadece oturma odasını kullanıyorum
En fazla 1 saat sürer. Enişte gücü yüksek bir süpürge olabilir
Vlla ev bekar evi. Bence yeterince toplu her zaman
Annem kadar hızlı toparlayasamda yine de elim pratiktir.
Ay ben evde değilim ki keşke haber verseydiniz ya çok üzüldüm derim dnjdbdhdhd
Toplamam ki heryeri oturacagımız yeri toplarım yeter
İşte bu yüzden evimizi toplu tutmalıyız (evi toplu tutmak için asla çaba sarf etmez)
Gerçekten öyle biri gelince her şeyi ordan oraya atılır
tv den tutun da diğer elektrikli ev aletlerine kadar bir çok ürününü severek kullanıyorum :)
Olabildiğince elektronik aletler kullanmaya çalış, insan sayısını arttır.
Bu süpürgeyi denemek istiyorum kısa zamanda.
Eski asker olunca tüm ev 5-7 dk dakika vilada dahil tertemiz önden elektrikli süpürge
Teşekkürler çok iyi bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.
Vallahi beni kurtaran süpürge makinesi ve enerji dolu ruhum
Her kizin ceyizinde olması gereken bir ürün
bunu heryerde çook görüyorum en jısa zamanda deneyeceğim
Kapıyı açmam olur biter misafir sevmiyorum gelirken bana sormadıysa hiiiç sevmiyorum
Severek kullaniyoruz urunleri pretik etkili ergonomik
Benim elim biraz yavaş olduğu için çok sıkıntı yaşıyorum
Misafir sevmem hele davetsizse nefret ederim.
toplayamam ya gelmesinler ya da baska zaman gelebilirler
Misafir gelicek denilince elim ayağım birbirine giriyo hemen telaşla topluyorum evi jskskd
Çok güzel bir tanıtım olmuş genelde evimiz düzenli olur
Teknoloji bazen yararlı olabiliyor
#Hükümdar
Philips Ev Ürünleri varsa kir toz dağınıklık hiç sorun degildir.
Philips Aqua Trio 9000 herkesin evinde olması gereken cihazlardan biri, zahmetsiz ve pratik temizliğiyle evin en önemli temizlik işini kolaylaştırır. İlk fırsatta bu modelden almak istiyorum.
Evim her zaman düzenli ve temizdir gelsinler hoodri meydaane gelirken tatlı alsınlar sdfsdfdf 😅
Benim en az 2 saat sürüyor süpürme kolay philipsin süpürgesi var o işimi kolaylaştırıyor ama toz almada çok sıkıntı çekiyorum ev çok detaylı çok raf var ve evim geniş o yüzden süpür sil toz al etrafı topla havalandır derken 2 saati buluyor
Asla sevmiyorum ama vaktimi çok alıyor.. süpür sil yemek bulaşık çamaşır oyuncak topla.. bunların hepsini yapan robot çıkarsalar..
Çok başımıza geldi. Philips Aqua Trio 9000 olsa daha kolay olurdu işimiz.
Philips'in ürünlerini kullanıyorum açıkçası çok da memnunum bu süpürgeden bahsedecek olursak bunu kullanmadım ama genel olarak philips'in ürünlerinden çok memnunum paylaşım için teşekkürler Philips
İlk öncelikle çok sakin olup eşyaları koşarak zıplayarak ve hatta bazen uçarak toplayabilirsin. Yalnız koşarken halılara takılmasak iyi olur bu arada bu heyecanı aksiyonu hiçbir yerde bulamazsın öneriyorum herkese
Hiç kimse için paniğe gerek yok natürel karşıla olduğu gibi. habersiz gelenin zaten hazırlıksız halini görmek ya da düşüncesizdir. gigen Ayşe Zehra varsın dağınık desin size. tabiki siz genede beni dinlemez panik yapar misafire hazır olursunuz
Hiç toparlamam misafir umduğunu değil bulduğunu görür
Davetsiz misafir modunda turbo devreye girer, 15 dakikada evi derleyip toplarım Mum yak, koltukları düzelt, problem çözüldü. Misss gibi bir ev sonrasında ise dinlenme
Teşekkürler çok iyi bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık
Hızlıca yapınca kolay oluyor
Öbür türlü mayış mayış bitmiyor
Hemen gereksiz şeyleri yatak odasına koy kapısını kilitle orası senin özelin
Sizde evinizin temizliğini Philips Aqua Trio 9000 ile kolaylaştırınız.
Catkapı misafir sevmem açıkçası. Telefondan arayıp en azından haber etse güzel olur. Ama gelirse de kapıdan göndermem. En iyi şekilde ağırlamaya çalışırım
Açıkçası bu model süpürgeyi kullanmadım ama genel olarak söylemek istersen Philips harika bir marka çok kaliteli ürünler yaratıyor başarılarının devamını diliyorum paylaşım için teşekkürler
dağınık olan yerleri toplarım. süpürgeyi 1 gün önce yaptıysam sorun olmaz. veya derim kusura bakma ev biraz dağınık. haberim yoktu geleceginizden. baştan deseydiniz
T. akipp atar mısın lütfen
Hayir
Lütfen
Ev hali diye bir şey var sonuçta insan evinde de rahat edemiycekse nerde rahat edicek ki ama genelde temiz olur dağınıklığı kısmına çok karışmak istemiyorum ama dağınık biri de değilim
Villada oturuyorum ilk önce çöp poşetiyle tüm katları gezerim sonra toplarım tüm odaları en sonra süpürüp silerim ya da cafeye götürürüm eve sokmadan…
misafir genelde haberli gelirse dogru ama öbür türlü sevmem
Ben davetsiz misafirlere karşıyım evim musait olmayabiluyo ama olunca da çok hizli bir sekilde evi toplayabilirim
Bu çok can sıkıcı bir durum ev her ne kadar küçük olsada toplamam 1 saatimi alıyor benim temizlik ürünlerim hatta kahve makinem bile Phillips hijyen konusundaysa hiç şüphem yok