Kedim robot süpürgeye bir av gibi yaklaşıyor. Senin evcil hayvanların nasıl tepki veriyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedim robot süpürgeye bir av gibi yaklaşıyor. Senin evcil hayvanların nasıl tepki veriyor?

Benim adım Peri ve köpeğim Bobi, süpürge çalıştırıldığında genellikle hafif bir merakla etrafta dolanıyor, ama en sonunda pek umurunda olmuyor! 😄 Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi sayesinde temizliği ona bırakırken, Bobi'nin patilerini izlemek ve kahvemi yudumlamak, temizlik ritüelimi tam bir terapiye dönüştürüyor. Üstelik titreşimli paspas teknolojisi ile bizim minik ayak izlerimizi bile yok ediyor. Eve bir yenilik, süpürgeden korkmayan bir köpek ve temizliğin keyfi! 🎉 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kedim elektrikli süpürgeyi görünce gözleri açılıyor, hemen koltuğun arkasına kaçıp oradan izliyor. Ama robot süpürgeye alıştı, bazen önüne yatıp yolunu kesiyor, sanki sınırını gösteriyor. Hareket eden her şeye karşı temkinli ama bir yandan da meraklı. Sanırım sesten çok hareket eden nesneye odaklanıyor.
Cevap
3Cevap
Gözleri açıp dikkatle bakıyorlar yanına yaklaşınca korkuyor.
Benim köpek akıllı süpürgeyi kovalıyor bir gün yicek ama hadi hayırlısı...
Biri kaçıyor diğeri tepkisiz sadece izliyor 🤣🤣
Aya çıkıyor bizimki
korkuyolar
Korkuyo
Evcil hayvan yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı