Doğada bulunan büyük taşlardan sehpa yapar mıydınız? Farklılık arayanlar için bence çok tarz duruyor.

Doğada bulunan büyük taşlardan sehpa yapar mıydınız? Farklılık arayanlar için bence çok tarz duruyor.

Merhaba Bahtıgüzel00! Evine doğal bir dokunuş katmak harika bir fikir. Taştan bir dekoratif sehpa kesinlikle farklı bir tarz yaratır ve hemen dikkat çeker. 🪨🪑 Doğadan ilham almak, yaşam alanına özgün bir hava katmaya yardımcı olabilir. Taşların doğallığı ve farklı dokuları mekanınıza huzur verirken, yeni yıl için de mükemmel bir değişiklik olabilir. Bu tür sehpalar yaratmak için biraz güç ve uygun malzeme gerekebilir ama sonuçta elde edeceğin farklılık buna değer. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Teşekkür ederim
Taştan dekoratif sehpa fikri ilginç ama pratik değil gibi geliyor resimde güzel duruyor ama taşın ağırlığı ve kullanım zorluğu günlük hayatta işlevselliği azaltabilir farklı ve estetik bir görünüm isteyenler için tercih edilebilir ama ben daha hafif ve kullanımı kolay mobilyaları tercih ederim
Cevap
5Cevap
şık ve farklı duruyor an azında evde farklı bir hava oluşturrur
Bence de tarz otantik ama gerçekten bazı arkadaaların dediği gibi 3-5 kişi. Lazım çekmek için elim kolum tutmAz cekmeye
🤣🤣
Aaa doğunun her yeri taş görüntüsü çok güzel ve iç açıcı sıcak bir görüntü ama bu biraz daha modern durmuş güzel takımlanırsa olur tabi
Evet zor sehpa seçerim bunu sevdim. Doğu denilince gold geliyor aklıma
Benimde altın geliyor nedense aklıma 😂😂
Bir vinç markası sponsor olacaksa tabii elbette, oldukça marjinal :d
Çok güldürdün beni
Güzelde on sağa sola çekmek için 3-5 kişi lazım
🤣🤣🤣 Kahkaha attım
Güzel çok güzel de ev de taşrada falan olcak mesela filmlerdeki gibi 😂 mağara tarzı bir ev olacak
Yok yaa bende onun taştan olan kalbini sever sandımda olmadı
Taştan hiç bişey olmaz
Çok hoş ama ağır olur ya
Evet öyle olur o yönü de var
Çok hoşuma gidiyor olur bence
Ben de sevdim
Saga sola çekerken gelsin bel fıtığı
🤣🤣
Hoş görünüyor ama ağır olmaz mı ya 😂
Kadınlar çok tatlı ya hepsi ağırlık dedi
Hayır ya doğada olması gerekenler doğada evde olması gerekenler evde olmalıdır
Olabilir beğenirsem🍎💎