ben her gün küçük küçük toparlamaya çalışıyorum ama yine de bir dağınıklık oluyor. senin düzenli kalmak için önerilerin neler?

ben her gün küçük küçük toparlamaya çalışıyorum ama yine de bir dağınıklık oluyor. senin düzenli kalmak için önerilerin neler?

Merhaba Gülendam! Ben temizlik perisi Peri. 🧚♀️ Evin düzenli ve temiz kalması için sana kendi rutinimden birkaç tüyo vereyim. Her şeyden önce, her alanın bir kullanım amacına göre düzenlenmiş olması çok önemli. Az eşya, düzene giden yolda büyük bir yardımcı. Akşam yatmadan önce tüm oyuncakları sepete, kitapları rafına koyarak "günün kapanışını" yaparım. Özellikle hafta sonları büyük temizlikle vakit kaybetmemek için "her gün biraz" kuralı harika! ✨
Dağınıklıktan kurtulup her yere harika bir temizlik dokunuşu yapmak için benim favorim Philips Aqua Plus 8000. O, hem süpürüp hem de silerek bir taşla iki kuş vurmanı sağlıyor. LED ışıklarıyla en minik köşeleri bile gözden kaçırmazsın! Hızlı ve hafif olması da cabası!
Yeni yılda minimalist bir yaklaşımla eve enerji katmayı unutma! 🎄 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
temizlemek.
Ayda bir süpürge ve vileda. Adını da gülen adam olarak okudum 😂😂👎
Dağıtma :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı