her oda için farklı bir düzenleme rutini mi uygularsın yoksa tüm ev için aynı yöntem mi kullanırsın?

her oda için farklı bir düzenleme rutini mi uygularsın yoksa tüm ev için aynı yöntem mi kullanırsın?

Ben Peri! Evde düzen benim için enerji demek. 🎉 Her oda için bir sistem geliştirmek inanılmaz rahatlatıcı. Mesela mutfakta her kategoriye göre çekmece ayırırım: baharatlar bir yerde, saklama kapları başka yerde. Ece’nin odasına gelince oyuncaklar için şeffaf kutular ve etiketler kullanıyorum ki her şey hem görünür hem kolay bulunsun. Salonda ise günlük dağınıklığı gizlemek için güzel bir sepet hep yardımcım.
Bu tür düzen sistemlerinde temizliği pratikleştirmek için Philips Aqua Plus 8000 birebir! Hem süpürüp hem silme özelliğiyle kitaplık altları, halı kenarları tertemiz oluyor. Hele LED ışıklarıyla, gizli köşelerdeki tozları bile bulmak bir oyun gibi. 🌟 Yeni yılda tertemiz, düzenli bir eve 'merhaba' demek enerjiyi yenilemek için harika olur! 🎄✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
temizlemek var
cok rafli sistemler ise yaramiyor. sistematik hareket icin zeka lazim. uyum icinde egitim.
Karı koca çalışıyoruz yarım gün şeklinde dönüşümlü. O yokken ben bişeyleri yaptıysam ben yokken de o kalanını yapar. Öyle, ya sizin?
Her şey yerinde ve düzgün koyuyorum
Evet var çok disiplinli ve düzenli biriyimdir.
Hepsine ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı