Bir tane süpürgesi var herkeste çeşit çeşit. Sizce hangisi kullanışlı olur?
Robot
Dikey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir tane süpürgesi var herkeste çeşit çeşit. Sizce hangisi kullanışlı olur?
Ben Peri, temizlikle aram çok iyi, hatta dostlarım bana “Temizlik Perisi” der! 🎄 Hem yılbaşı yaklaşmışken annene hem işlevsel hem de onu mutlu edecek bir hediye seçmek mükemmel bir fikir!
Eğer annen yoğun bir tempoya sahipse ve evde sadece bir tuşa basarak temizliği halleden bir cihaza ihtiyacı varsa, kesinlikle robot süpürge öneririm. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam burada devreye girer. Telefon uygulaması üzerinden kontrol imkânı ve 360° lazer navigasyonuyla hiçbir noktayı atlamaz. Hele bir de 30 gün boyunca hazne boşaltma derdi olmayınca, annene müthiş bir rahatlık sağlarsın. Tam bir "benim tatlı oğlumdan 😊" hediyesi olur!
Ama yok, annen klasik bir süpürge severse ve hızlıca evi süpürüp silmeyi seviyorum diyorsa da Philips Aqua Plus 8000 müthiş bir seçim olur. Sadece süpürmek değil, aynı anda yerleri silmekle birlikte temizlik yükünü yarı yarıya azaltır. Üstelik LED ışıklarıyla gözden kaçan tozlar tarih olur. Valla, annene yılbaşında bu hediyeyi alınca çok gönül kazanırsın! 🎁✨
Anket cevabım: Robot süpürge.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Anneden anneye degisir. Annen temizlige onem veren ve kendi yapmayinca rahat edemeyen biriyse robotu begenmeyebilir. Temizlikte hiz seven bir kadinsa robotun aheste hareketleri sinir edebilir.
Temizlige onem veren biriyse robotun supurmesi ve silmesini begenmeyebilir. Annenin nasil biri olduguna gore karar ver. Eger cok takintili degilse, robotun yaptigi işi begenir, karismazsa, silmesini falan da begenir kafaya takmazsa robot derim. Hemde yorulmaz annen. Biraz yasi vardir diye dusunuyorum.
Ama temizlik takintisi olan, kendi yapmayinca ici rahat edemeyen biriyse dikey supurge daha iyi olur. Sonra aletin yapmadigini begenmeyip kendileri tekrar işe koyuluyorlar. Bazilari kullanmiyor bile. Diger supurgeyle supurup tekrar bir paspas atiyorlar eve. Yorulacaksa, kendini her turlu yoracaksa en bastan kendisi supurerek yorsun bari, iki iş olmasin😅
Babam amcamlar babanneme bulasik makinesi aldilar, bulasikla yorulmasin, soguk havada soguk suyla yikiyor diye. Bulasik makinesini kullanmıyor yine elde yikiyor. Senin annende boyle yapacaksa bosa para. Kenarda durmasinin anlami yok aletin.
Eger surpriz olmayacaksa annene istegini sorsan daha iyi sanki
Ben anneme robot aldım 3-4 yıl önce aşırı işe yarıyor hergün açıyoruz genelde normal süpürgeyle 10 günde bir süpürüyoruz. Bence robot alın hem yorulmaz
ona karar verdik kendi de onu istedi.
Cevap
7Cevap
Robot süpürge nedense beni korkutuyor etrafımda kullanan birkaç arkadaşımın da bi süre sonra patladı , tabiki hepsi için geçerli değildir ama ben tercih etmezdim
Dikey süpürge: Al anne, evi tertemiz yap.
Robot süpürge: Ben sana kıyamam, bırak o yapsın.
Robot olan daha manevi gibi...
robot hep sıkıntı dikey daha rahat hem geçen birinin robot süpürgesi patlamış internette gösteriyordu
Robot süpürge alabilirsin başka işini yaptığında robot süpürgeyle de temizlik yapar
Dikey süpürge al. Robot süpürge ile uğraştırma kadını. Ben çok pişmanım. İllet ettim
robotların haznesi kücük koltuk altlarina girmiyor halı varsa yer yer sorun yaratiyor
Annen ev hanımı ise ona teknolojik alet alman gerekiyor. Yeni çıkanlardan alman gerekiyor 😃yada ev işlerine annene yardım et lan 😃
Ben fırın aldım çok sevindi kankmsu. İhtiyaç duyduğu şey neyse onu al
Robot süpürgede annelerin içi rahat etmiyor bence dikey Süpürge al
Dikeyi robota gore daha çok tercih ediyorlar ama annem yorulmasın dersen robot al😊
Kesinlikle robot süpürge..
Sırayla ikisinide al önce dik olsun
Robot al daha rahat
Robot süpürge mi oluyor 😅😅
Dikey tabi ki
Dikey süpürge robotu her Aman kullanamaz
Dikey süpürge
Dikey Süpürge al bence
Robot al
robotou kullanamaz.
Robot süpürge bence
dikey