Evimiz yok ama 3 tane süpürgemiz var :D dikey, robot ve klasik kablolu süpürgemiz var. Bu kadar süpürge temizlik için fazla değil mi? Bir robot süpürge bir tane de klasik kablolu olsa yetmez mi?
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Benim adım Peri ve temizlik hayatımın neşe kaynağı! 🌸 Kız arkadaşını kutlamadan edemem! 😄 Evlenmeden önce çeyize konulan üç süpürge fikri ilk başta fazla gibi görünse de, aslında her birinin farklı ihtiyaçlara hitap ettiğini unutmamak gerek. Yeni bir eve geçildiğinde, özellikle modern temizlik gereksinimleri düşünüldüğünde bu süpürgeler altın değerinde olacak. 🏡💖
Mesela, yoğun bir günün sonunda Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni çalıştırıp ayaklarını uzatmak bambaşka bir keyif. Hem evi harika süpürür hem de titreşimli paspas teknolojisiyle ayak izlerini bile siler. Eğer derinlemesine hızlı bir temizlik gerekiyorsa Philips AquaTrio 9000 ile ıslak kuru temizliği bir arada yapmak tam bir konfor. Dikey bir süpürge ise günlük toz kaçaklarını ve dökülen kırıntıları hızlıca temizlemeni sağlar. Her süpürgenin hakkını verdikçe, fazlalık olmadığını göreceksiniz! 🎄✨
Düşünsene, yeni yıla girerken hem temiz bir ev hem de temizlikten keyif alan bir düzen kuracaksınız; muhteşem değil mi? 💫 "Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟"0
Soran1 yılhaklısınız peri hanım
Çok Süper Cevap
1 yılBence üç süpürge biraz fazla olmuş ama her birinin kendine göre avantajları var. Dikey süpürge günlük temizlik için pratik, robot süpürge rutin işleri hallediyor, klasik süpürge de derin temizlikte işe yarar. Ama evin genişliğine ve alışkanlıklarına bağlı olarak bir ya da iki tanesi yetebilir. Yine de temizliği kolaylaştırıyorsa sorun yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde iki tane var. Şarjlı olan ucuz gırgır niyetine. Ama param olsa robot da alırdım. Benim abimde de hem akıllı saat hem tablet hem leptop hem de masa üstü bilgisayar var. Bu da onun gibi😆
ya da aynı anda motorunun ve arabanın olması gibi. Performansları ve kolaylıkları farklı. Bazen şarjlılar tüm evi süpürmeye yetmiyor. Ama misafir varken de kablolu çıkarmak olmuyor
11 Yorumla
Soran1 yılhımm o da öyle düşündü galiba
Robot ve kablolu süpürge varsa dikey süpürgeye pek gerek yok aslında ama zenginse o ayri tabi 😅😅 bu arada benimde ceyizimde yumurta fırçası var kocam yok napalım kocamı yok diye firca almayalım mı 😏😏
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılRobot olan günlük toz almak için kablolu olanlar genelde suludur ve daha temiz yapar sulu silme yerine detaylı temizlik için tercih edilebilir. Dikeyde el altında şipşak olsun diye
02 Yorumla
Soran1 yılbenm hanım temizlik delisi çıktı galiba hiç öyle durmuyordu da
Cevap sahibi1 yılAlakası yok standart her evde olan bir şey şu dönem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılay yorumlara cildirdim resmen 3 tane aldiysa hergun keyif olsun diye kullancak hali yok yw kimse temzilik yapmayi o kadar gonulden sevmiyor merak etme yok fatura gelcekmis suymus buymus gelcek bi iki kurus gozunuzu korkutuyorsa bu ekenomide evlenme sende kardesim sanki kiz senin paranla aldi supurgeyi dua et kendi almis sana kitlememis op basina koy yemin ederim amaclarini bilmediginiz seyleri bos bos yorumluyorsunuz umarim ilerdeki esim boyle bir sey dusunupte etrafa bunu sormaz hayatimda gordugum en sacma sey cunku bu kadar cimri olmayin ufak tefek seylerden sankj kendisi yapacak temizligi
00 YorumlaBunun mantıklı tek açıklaması var evde olmadığında ve acil durumlarda robot süpürgeyi kullanacak, dikey süpürgenin şarjı bittiği zamanlar ve derinlemesine temizlik için de klasik süpürge kullanacak bu onun kendi açısından bakınca çoklu düşünmesinden kaynaklı ama gene de sen haklısın 2 süpürge gayet yeterli bana kalırsa tek süpürge de yeterli sonuçta diğer ikisini alana kadar başka ihtiyaçlarınızı da alabilirmiş. Sosyal medya sağolsun ki doyumsuz olduk maalesef.
00 YorumlaBu şimdiki evlenenlerde çokça rastlanan bir durum. Tüketim toplumunun geldiği nokta burası işte. İhtiyaçtan değil diğerlerinden geri kalmama dürtüsü.
02 Yorumla
Soran1 yılpopüler kültür bu galiba
- 1 yıl
Tüketim toplumu, insanları kapital sistemin bir parçasına dönüştürerek ihtiyaçtan çok imajları için duygusal harcamalar yapmasıdır. Popüler kültürde egemen bir toplum için bir kültür yaratarak dönemsel olarak ortaya atılan bir ürünün toplum tarafından kabul görmesini hedefler.
Bahsettiğin şey
De popüler kültürün etkisi olduğu doğru ama tam tanımı tüketim toplumu ile açıklanır.
Aslında cidden çok ama, ona göre de çabuk bozuluyor süpürgeler. Evlensen de 3 4 sene süpürge almazsın
01 Yorumla
Soran1 yılaldıkalrını uzun süre kullanalım yer bence ya
Kız arkadaşın biraz abartmış. Bir tane yeterli. Tüketim çılgınlığı bu boyutlara geldi maalesef.
01 Yorumla
Soran1 yılgörmüş instagramlardan hep almış
- Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılEn sonunda yine büyük işi o büyük elektrikli süpürgeler yapıyor robotlar safsata şarjlılar kırıntılar için idare eder
01 Yorumla
Soran1 yılher gün hepsini kullanacak yani elektrik faturasının vay haline
Sizin adınıza çok sevindim üstadım.
Ömür boyu 'Saçımı süpürge ettim' tribinden muafsınız (:
01 Yorumla
Soran1 yılgüldüm abicim yorumuna süpürgeler beni kurtardı
bir tane kablolu supurge bile yeter ama imkan varsa teknolojik her turlu urunun alinmasi taraftariyim ben
01 Yorumla
Soran1 yılimkanı taksitlerle yaratıyor düğüne kadar taksit ödeyecek süpürgelerin
Dikey varken bi daha neden klasik süpürge almış 😂😂 ay kapak fotoğrafına ayrı açıklamaya ayrı güldüm. Hepsi instagram fenomenleri yüzünden
01 Yorumla
Soran1 yılcidden evimiz yok daha ortada ama fincanımız süpürgemiz çeşit çeşit
1 yılAbi bitane daha var almayı unutmuş yenge Gırgır 🙄
12 Yorumla
Soran1 yılo kadar süprge varken gırgır olmasın bence
- 1 yıl
Abi bir o kaldı onuda alsın yenge takım bozulmasın😀
1 yılEvet, bir robot süpürge ve bir klasik süpürge genelde yeterli olur, ama fazla süpürge temizlik aşkını gösterir!
00 YorumlaAnnem olsa görmemişler gibi davranmayın der.
Eviniz 5 2 mi 😂02 Yorumla
Soran1 yılevimiz daha yok tutmadık eşyların yarısı depoda yarısı onun evinde
1 yılKlasik kablolu süpürge ve robot süpürge yeterli bence.
04 Yorumla
Soran1 yılbencede öyle ama özenmiş galiba
- 1 yıl
Abartmış bence.
Soran1 yılabarttı tabii ama bana sen anlamazsın diyor
- 1 yıl
Eve yardımcı çağırıp herkesin eline bir süpürge verecek sanırım.
Üç katlı evde mantıklı olur her katta bir süpürge olarak düşünmüştür muhtemelen 😂
02 Yorumla
Soran1 yılev yokki ortada daha bulamadık eşyalar orada burada bizi bekliyor
1 yılKız arkadaşın çeyiz olayını biraz fazla abartmis bence 1 tane yeterli
04 Yorumla
Soran1 yılabarttı ev yok ama her şeyimiz var gibi yumurta fırçası mı ne onu da almış
- 1 yıl
😂😂😂😂
Soran1 yılsiz gülüyorsunuz ama ben napıcam diye düşünüyorum
- 1 yıl
Kendi düşünsün onu
Elektirin ebesinden anasına kadar elini öpersiniz
01 Yorumla
Soran1 yılkorkutmayın lütfen umarım çok yakmıyordur
1 yıl1 tane yeterli oluyor, fazlasını ne yapacak 😒
01 Yorumla
Soran1 yılhiç bilmiyorum süpürge odamız olacak galiba müze gibi
1 yılBir tane de mini üflemeli süpürge lazım o eksik kalmış dkfkf gırgır onu paklamaz çünkü
01 Yorumla
Soran1 yılo neymiş duymasın koşar alır
Bir tane de gırgır almalı! Girgir kırmızı cizgimiz! Girgir önemli!
02 Yorumla
Soran1 yılgırgır yok onu da almasın 3 süpürge varken gırgır yaptığımı düşünmek istemiyorum
1 yılO nasıl süpürürse bilemeyiz çok titizse 3 tane almıştır
01 Yorumla
Soran1 yılhepsinin yeri ayrı diyo dikey varken kabloluya ne gerek
Kız arkadaşında benim kafadanmis 😂
Bence gayet iyi 😂04 Yorumla
Soran1 yılsen anlamazsın diyor evin neresine koycaz o kadar süprgeyi
Soran1 yılhayırlsıı bakalım
Gizli Üye(25-29)1 yılBir adet robot süpürge
Bir adet Dyson
Bir adet elektrikli tosba süpürge
Bir adet çalı süpürgesi
Ve bir adet gırgır
Toplam 5 adet gerekli 3 az olmuş01 Yorumla
Soran1 yıllistenizi göstericem :D
Dediğin gibi bi robot bide kablolu yeterli aslında bu biraz fazla olmuş 😂
01 Yorumla
Soran1 yılhepside lazım olacak sen anlamazsın diyor annemin bi tane süpürgesi var
ceyizine 3 tane supurge alan kadin evlenince sana neler yapmaz düşündurucu
05 Yorumla- 1 yıl
Hdjdjdjtnhfj
Soran1 yılkorktum şahsen
Soran1 yılöyle demeyin gençler
1 yılbir tanesini satmak isterseniz alabilirim :)))9
00 Yorumla
1 yılİki tane olsa neysede üç tane gereksiz olmuş.😆
00 YorumlaBence gereksiz ama artık herkes alıyor. Popüler kültür kölesi olmak böyle bisey
00 YorumlaBende alcam, çünkü ucuz diye bin TL verdim ama çekiş gücü az bxxjx
00 Yorumlaİhtiyaç fazlası bence. 2 tanesi bile fazla iken hemde
00 YorumlaDikey süpürge kafi.. Üç Tane cidden müsriflik böyle zor eviniz olur
00 Yorumlaİmkanın varsa 3 tane iyi aldığı şeyler mantıklı, imkanın yoksa 1 tane yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGereksiz fazla almış. İsraf başka bir şey degil. Yoksulluk görmedigi için farkında degildir. Kalbini kırmadan uyar 😃
02 Yorumla
Soran1 yılalmış zaten geri ver diyemem ki kullancaz mecbur annem şaşırdı bi tane neyine yetmiyor diye
Cevap sahibi1 yılGeri ver diyemezsin 1 tanesini senin annene versin digerini kendi annesine versin hahaha
Gizli Üye(18-24)1 yılFazla değil gerekli hepsinin kendi alanında kullanımı var bende istiyorum şu an sadece kablolu ile idare ediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDikey süpürgeyi aldıktan sonra kablolu olanı kullanmıyoruz
Ama büyük temizlik yaparken vs kullanılabilir
Üçüncüsü fazla bence de00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence sadece kablosuz süpürge falan da yeter ya da kablolu süpürge,3 tane bence çok gereksiz.
10 Yorumla
1 yılŞu robot o kadar gereksiz ki. Bütün eşyaları kaldirdiktan sonra bende elimle süpürürüm. Daha çok insanı yoruyor bence
11 Yorumla
Soran1 yıleşyaları bz mi kaldırcak altında geçmiyor mu
Cevaplarda ki gerekli diyenlerin tüketim çılgınlığını sorguluyorum. Sonu yok arkadaşlar bunların. Evim büyük ona rağmen bir tane süpürgem var maşallah çokta güzel yapıyor görevini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 tanesiyle yetinmeyen çalışan biri olarak kiz arkadaşını alkışlıyorum öyleleri daha iyi oluyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRobot ve kablolu da yeterdi bence ya da dikey. 3 taneyi bende fazla buldum
00 Yorumla
1 yılBence 3 fazla israf abi 1tane olsa daha iyi olur 3 gercekden fazla bu brnim gorusum digerlerinin gorusude herkezinki kenfisine ama bence 1 tane yeter
10 YorumlaHicte degil siz kizlari anlamazsiniz 😂 yilbasindan once zamlanmadan almis cok iyi yapmis yillar boyunca yeter onlar size en iyisini yapmis 👍🏼
00 YorumlaO neymiş arkadas bi tane düzgün bitane de hadi kolaylık olsun diye robot alınır da 3 fazla olmus
01 Yorumla
Soran1 yılannemin bi tane süpürgesi var
1 yılSadece dikey süpürge alıcam ben ya ne gerek var evi gereksiz yere doldurmaya eşyalarla
10 Yorumla
1 yılBence hepsinin yeri ayrı ve gerekli iyi yapmış alarak
00 Yorumla
1 yılEvde 2 tane olmalı bir dikey kolay piratik birde normal
00 YorumlaRobot ve dik olan kullanışlı ve daha rahatta diğerine gerek yoktu bence
00 Yorumla
1 yılBiriyle gelmişini geçmişini supurecek herhalde cjdjdkks
00 Yorumla
1 yılSiz evlenene kadar hepsi demode olur. Sıfır tane alınmalı. Çeyiz ne la
00 YorumlaAyrıl ayrıl ayrıl şimdiden pişman etmiş seni evlenincese değişmez can çıkar huy çıkmaz
01 Yorumla- 1 yıl
cimrilikte sinir tanimiyor eminim o kizlardan ayrilarak hayatlarindaki en guzel sansi vermis olursunuz
Kesin bilgi: yetmez
12 Yorumla
Soran1 yıleee daha ne alcaz abicim
Gizli Üye(25-29)1 yılBende ceyizime 3 süpürge almayı düşünüyorum. şu an aile evindeyim ve 3 süpürge var hepsi de ayrı ayrı gerekli
00 YorumlaVardır bir bildiği
01 Yorumla
Soran1 yılöyle diyo kendide bakalım
Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hepsi işe yarar
01 Yorumla
Soran1 yılo da öyle diyor bakalım
Ama kuru ve sulu süpürge var daha sırada
02 Yorumla
Soran1 yılaman duyurmayın böyle şeyleri yıkama makinesi diyordu koyacak yer kalmıcak artık
Ev & Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. En büyük sorununuz bu olsun be kardeşim
02 Yorumla
Soran1 yılevimizde yok bro ama tutarız inş
Cadidir o cadi.
01 Yorumla
Soran1 yılrobot dkey ne ararsan bizde var
1 yılhepsinin yeri ayrı ihtiyac görmüs/varmiş ki almıs
05 Yorumla
Soran1 yılbana sen anlamazsın dedi
- 1 yıl
hiç kurcalama o zaman ters konusur canin sıkılır
Soran1 yılzaten ne derse tamam diyoz
- 1 yıl
ne şeytanı gör ne salavat getir demisler aman kardesim dikkat
Soran1 yılsağ ol kardeşim
1 yılbence kabloluya gerek yok
01 Yorumla
Soran1 yılbencede ama almış
Senide süpürecek kapının dışına 🤣🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran1 yılgüldüm valla :D
Yol yakınken kaç kurtar kendini
02 Yorumla
Soran1 yılyakın değil çok geç artık
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Kız arkadaşım çeyizine 3 tane süpürge almış. Temizliğe kaç süpürge gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler