Bence gayet pratik ve insanın hayatını kolaylaştıran bir şey robot süpürge. Sizce tembellerin işi mi?

Bence gayet pratik ve insanın hayatını kolaylaştıran bir şey robot süpürge. Sizce tembellerin işi mi?

Ben Peri, temizlik işlerini eğlenceye çeviren biriyim. 🌸 Elbette hayır, robot süpürgeler tembeller için değil, hayatını kolaylaştırmak isteyen akıllı insanlar için! Bak, vakit nakittir derler. Hele yeni yılda kendimize daha çok zaman ayırmamız gerekiyor. 🎄✨ Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi bir cihaz sayesinde evin tertemiz olurken sen bu şekilde keyif yapabilirsin. Telefonla kontrol ediliyor, ultra güçlü emiş gücüyle toz bırakmıyor.
Yani temizlikten tasarruf edilen zamanı bir kahve molasına çevirmek neden tembellik olsun? Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çok haklısın pericim 💕
Hayır aksine kendine daha çok zaman ayırıyorsun sürekli ev temizlemek boş zaman kaybı aynı şeyleri tekrar yapmakta hayatını kolaylaştırıyorsun teknoloji hayatını seviyorum
Hayır aksine robot süpürge alanlar diğer işlere daha fazla vakit ayırabilmek düşüncesi ile alıyor genellikle ya da kendine. Ağzı olan konuşuyor boş verin 😂
Cevap
15Cevap
hayır alakasıı yok
alakasi yok, hayatimi kolaylastiran her turlu elektronik urunu kullanırım. bulasik makinesi de tembellerin isi o zaman, blender da, ama herkes kullaniyor. robot da normallesecek bir sure sonra. tembel isiyse de ben tembelim o zaman kullanmaya devam
Ne alaka tembellikle robotla süpürüp iş yapmıyor musun sanki sadece vakum olayı iyi robotların yoksa kağı arkası dip bucak alma olayı yok atrıca eşya kaldır koyda çabası daha yorucu bence..
Kesinlikle hayır teknolojiye ayak uydurmak tembellik değil zeka işidir. Sana bunu diyenler kesin teknolojiye ayak uyduramayıp eski usül temizlik yapanlardır
O zaman mikser kullanan da tembel elleriyle çırpsınlar. De onlara aaba da kullmasınlar tembeller, yürümek sağlıklı hem de onlara aydınlansınlar. Ne saçma bir bakış açısı ya. Takılma onlara.
onu diyenler bu devirde ansiklopedi mi karistiriyor hala onlarda google kullanmasin teknoloji kolaylik demek kullaniyorum arkadas
kahvaltıyı annene ya da eşine yaptırıyorsan düpedüz tembelsin eşine söyleyim boşasın seni yarın avukatını ayarlasın 🤣🤣🤣😁😁
Değil tabi ki zaten teknoloji oraya doğru evriliyor. Bu gün hiç dışarı çıkmadan istediğin her şeyi ayağına getirtirsin. Bu da aynı şey.
Tembel değil pratik bir insansın evin temizlenirken sende başka işlerle meşgul olabilirsin
Bir tık tembel işi zaten ama imkanı olsan alsın kullansın milletin ne dediği niye umrunda olsun ki
Hayır tembelsin diyenlerin robot süpürge alacak paralari yok 😂
Toplumu hareketsizliğe iten şeyler yüzünden obezlikler yeni yeni hastalıklar çıkıyor.
Ben 8 saat çalışıp eve geliyorum tüm gün zaten ayaktayım bu robotu aldim diyelim ben tembel olmam ben yorgun olurum 😂😂 robot benim yapacağım şeyi ben dinlenirken yapabilecekse neden yaptırmayayim dimi ama 😏 bu açıdan düşün (bu arada robot yok evde 😂😂 diyelim ki üzerinden konuştum)
Sana öyle diyenler ayda bir kere evi süpürüyor biliyosun dimi?
Robot süpürge kadar aylak iş yapan bir alet daha görmedim 🤦🏻♀️
Robotu doğru düzgün calıstırmıyorum bıle evın içinde takılıyor boşa almışım..
Çalışan kadınlar için kurtarıcı ayrıca teknolojiyi onlar kullanmıyorsa Bizim suçumuz değil
Konforlu bir ürün kullanımı insanı tembel yapmaz🍎💎
işini kolay yapabiliyosun diye seni kıskanıyorlar :D
Çalışan arkadaşlarımın hepsi robot süpürge kullanıyor. Bunun tembellikle alakası yok ki.
Halt etmişler Takma kafana zeki insanlar kendine değer veren insanlar karaktersiz insanlar tarafından aşağılanır sende onlara aynı şekilde karşılık ver
Tembellok degil ama konfor. Camasir makinesi kullanmakta tembellik o zaman. Bulasik makinesi de oyle keza
Ne alakası var ya saçmasapan şeyler. Camları siliyosundur illaki
Yok canım ben de kullanıyorum niye tembel olayım ki
konuşmayın fakirler de :D
Ahahah ay gelmişler bana tembel diyorlar şaka gibiler
Milletin sözüyle hareket edersen yolu sasirirsin
Evet
Bende kullanıyorum. :))
Herkes kullanabilir
Tembellikle ilgisi yok ki. Çok pratik ve çok temiz süpürüp siliyor. Bende kullanıyorum çok memnunum
Tembellik değil daha fazla kendine zaman ayirmak
Alamayanlar mı çıkardı bu lafı 🤭
Bilginiz varsa öneri alabilir f/p bir ürün.
philips robot güzel kullanımı basit mop bile yappıyo
İşleri kolaylaştırıyor kesinlikle
Hayır iyi oluyor evin içinde gezen biseyin olmasi
Evet😂
Sacmalamıslar
Hayır
İşten eve pek vakti olmayanlarda kullanıyor
Yooo sonucta düğmesine basmak içinde güc lazım
Arkadaşlar aranızda ezcacı olan var mı acaba
dogrudur
hiç katılmıyorum
ben merak etmedim sizin düşüncenizi siz ettiniz biz cevapladik ablam