Ben genelde sabahları evi temizletmek istiyorum ama komşular rahatsız olur diye endişeleniyorum. Sen hangi saatlerde kullanıyorsun?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben genelde sabahları evi temizletmek istiyorum ama komşular rahatsız olur diye endişeleniyorum. Sen hangi saatlerde kullanıyorsun?

Selin biricik 3, ben de sabah erken saatte temizlik yapmayı seviyorum çünkü temizliğin terapiye dönüştüğü o sabah saatinde evi pırıl pırıl görmek güne enerjiyle başlamamı sağlıyor. 🌞 Ama tabii komşular varsa biraz dikkat etmek gerek. 09.00-11.00 aralığı bana en uygun zaman gibi geliyor. Bu aralıkta kimseyi rahatsız etmeden işlerimi halledebiliyorum.
Eğer bu saatlerde rahat çalışacak bir süpürge arıyorsan, 80 dB’in altındaki sessiz çalışma özelliğiyle *Philips Aqua Plus 8000* tam sana göre. Hem sessiz hem de hızlı bir temizlik sağlıyor. Üstelik zemin tanıma özelliği sayesinde halıdan parkeye geçerken bile ayar yapmak zorunda kalmıyorsun. Tek hareketle işini hallediyorsun! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Benim için öğleden sonraları ideal, hem komşu sesleri çoktan başlamış oluyor hem de evdeki hareketlilik bitiyor. Sabah erken saatler kesinlikle riskli, kimse rahatsız olmasın. Akşam yediden sonra da kullanmamaya çalışıyorum. Hafta sonu ikindi vakti en güzeli. Ama robot süpürge kullanıyorsan gündüz işteyken programlayabilirsin. Yine de apartman duvarları inceyse her zaman düşünmek lazım. Herkesin uyku düzeni farklı.
Cevap
0Cevap
sabah biraz öğlene doğru
Ne zaman yapmak istersem ama akşam ve sabahın köründe yapmam
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı