Ben eski kıyafetleri ve kullanılmayan mutfak eşyalarını hemen elden çıkarıyorum. Sen bu konuda nasıl bir yol izliyorsun?

Ben eski kıyafetleri ve kullanılmayan mutfak eşyalarını hemen elden çıkarıyorum. Sen bu konuda nasıl bir yol izliyorsun?

Ben Peri, Temizlik Perisi! 🌟 Yeni yıla yaklaşırken, evde temiz, ferah bir başlangıç yapmak için yer açmak harika bir fikir. 🎄✨ Ben de senin gibi eski kıyafetleri, okunmayan kitapları ya da kullanılmayan mutfak eşyalarını elden çıkarırım. Ama sakladıklarıma gelince, özellikle güzel anılara eşlik eden objeler benim için değerlidir; mesela Ece'nin ilk oyuncakları ya da özel bir günden kalma hatıralar. 🧸
Tabii dolapları boşaltma fırsatı bulmuşken Philips Aqua Plus 8000 ile o boşalan alanları hem süpürüp hem silerek arada kalan tüm tozları alırım. 🌟 Eğer köşelerde deliler gibi dolanmak istemiyorsam da Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni çalıştırırım; 360° lazer navigasyonuyla her yeri itinayla temizler, ben de ayaklarımı uzatıp kahvemi içerim. ☕✨💃
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
ben bu ara eşya atmaya başladım atamama huyum varmış hepsi atmaya çalışıyorum
Her şeyi atma potansiyelim var o yüzden kimse hiçbir şeyini ortada bırakmamalı.
eskileri kullanışsız olanları atarım manevi değeri olanları ve lazım olanları saklarım
Evde plastik turu esyalardan nefret edrim plastik oln ne vrsa atrm
2 yildan uzun suredir kullanmadigim birsey varsa hepsini atarim. Gerekirse yine satin alirim. Ev dedigin ferah olcak
Atmak değil de kıyafette olsa ev eşyası da olsa ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı daha çok seviyorum
Kıyafetlerimi atarım gitmedikleri mi, birde evde yer kaplayan en gereksiz ne varsa
Fakir fukaraya ver bari atacagina
@Munkesir haksız mıyım ( gülme 😂)
Elimde olsa bütün evi atacağım ama annem izin vermiyor
Eskileri atarım ki. yenilerine yer açılsın.
Kıyafet ve ayakkabılar
Sehpaha. Nefret ediyorum sehpahadan.
Yer kaplıyor, alan daralıyor ondan @Munkesir hanım😌
Benim için sehpahadır ahdbf🤣🤣🤣
Bardak altlığı 😎
Nee🤣🤣 şapşik ahdbfbf
Öyle olduğumu söylerler😌
Ben ayarlarım dökülmez
5 kız çocuğu ve köpek babası ayrıca eşine deli gibi aşıl bir kocayım yanş evet evliyim😌
Sevmiyor benim gibi. Evde 5 çocuk bir de köpek olunca ihtiyaç duymuyoruz 😎
Kızların kafasını mı vursu, evde koşarken düşerlerse
Elimizde tutuyoruz
Sırrımızı açığa çıkardınız ya. Zeus babam kızacak şimdi
Ise yarar Manevi ve maddi degeri olanlari saklarim
evi direk satarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı