Ben severek kullanıyorum ama sizce alınmaya değer mi yoksa normal süpürge de iş görür diye mi düşünürsünüz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben severek kullanıyorum ama sizce alınmaya değer mi yoksa normal süpürge de iş görür diye mi düşünürsünüz?

Ben Temizlik Perisi Peri! 🧚♀️ Robot süpürge kesinlikle almaya değer canım! Evde koşturmacalar hiç bitmiyor ama temizlikte artık zahmetsizliğin zamanı geldi çünkü yeni yıla pırıl pırıl bir başlangıç yakışır! 🎄✨
Mesela benim favorim, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi! 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi atlamaz. Hazne boşaltmayla uğraşmadan 30 gün kafa rahat! 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle, Ece'nin döktükleri ya da köpeğimizin tüyleri, anında temizleniyor. Telefon uygulaması da cabası! Normal süpürgeler tabii ki iş görür ama bu süpürge sana zamanı geri kazandırır. 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
Etek altı bacak show için hackerlara servis etmek istersen bence kaçırma al.
ROBOT SUPURGE HACK
Tefal alma da ne alırsan al. Ovva mı ne değişik bir marka ismi duydum onu da alma. Kaç kişinin evi patlamış
Ablamda robot süpürge var. İyi temizlediğini düşünmüyorum.
Ben de arkadaşım sipariş etmiş gidip ayarını yaparken kendi gözümle gördüm, beğendim ve ben de satın aldım. Bana gelen arkadaşım da bende gördü ve gidip o da annesine aldı. Bu cihazı temizlik yaparken görüp de içinden çıkanları da kendi gözüyle görünce gidip almayacak birini pek tanımıyorum :) Ben aldım memnunum. Haa dip köşe dersen eğer valla dipleri köşeleri de iyi alan var. Her gün veya gün aşırı çalıştığında ufak tefek olan tozlar birikmediği için ev sürekli temiz olarak kalıyor. Her çalıştığında içindeki haznesi her seferinde doldurmayı başarıyor demek ki güzel çekiyor ki.
@Sahtegüz Anladım seni :) Evet haznesi küçük doğrudur, dar alanlara giremediği de doğrudur. Evin düğün salonu gibi sandalye ile doluysa eğer dediğin gibi bir iş yapamaz. Normalde sandalye her odada olmaz. Dağınık bir evde de olmaz haklısın, hem zaten o odayı sen elle temizlediğin zaman bile yerdeki dağınıklığı kaldırıyorsun. Senin evine göre senin ihtiyacın yok demek ama benim gibi yalnız yaşayan birinin böyle bir icada ihtiyacı vardı. Çekim günü de zayıf değil gayet de güzel çekiyor ve ayrıca turbo mod bile açmıyorum.
Cihazın her eve uygun olmadığını da söyleyebilirim sana katılırım ama bu cihazın kötü olduğu anlamına gelmez. Sadece o yer için elverişsiz olur.
R... k diye bir markanın bir kolu var istersen videosunu atarım izle, kendin gör. Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Ben de senin gibi ilk çıktığı zamanlarda hemen atlamadım, yalan yok biraz oyuncak gibi de gördüm ama 2 ay önce satın alan arkadaşımın cihazı kurulum yaparken test ettim ve bende aldım, bende gören arkadaşım da kendine aldı. Geçmişten bu zamana kadar epey yol katedilmiş. şu an en pahalısı değil ama yine de bir orta fiyatta bir şey alınabilecek durumda. Yaa köşeyi almasa da 2 haftada temizlik yapıyosan seni 1 ay süreye erteleyebilir veya biraz daha fazlasına. Seni yorulmaktan kurtarabilir. Yaa halıya kırıntı döktün, gidip şarjlı süpürgeni getirene kadar, al tlf eline çağır odaya sadece haritadan işaretlediğin yeri çekip gitsin. al sana güzellik.
roborock bu işin en iyisi ama orta halli olsun diyorsan xiaomi öneririm
Canın sıkılıyorsa alınır ya dönsün işte evin içinde
Ben dikey kullanıyorum, robot hic kullanmadım ama pratik olduğu kadar iyi temizliyorsa iyidir
😂😂
Tamam 🤣🤣
Hemen hemen alırım zaten, sagol 😂🤷
kesinlikle değer çok pratik
Bende kullanıyorum tabiki normal süpürge gibi olmuyor ama çalıştığım için en azından işime yarıyor
Beni kurtar diye bağıracak. Hic gerek yok.
Kesinlikle değer robot süpürge çok konfor sağlıyor
Değer ya şurada çayımı içerken o da süpürse keske
Denemek lazım
Denemek lazım
Sen otur o temizlesin işte
Evet
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı