Süpürge seçiminde en çok kim söz sahibi oldu veya tek başına aldıysanız nasıl karar verdiniz?🤝🏻

Süpürge seçiminde en çok kim söz sahibi oldu veya tek başına aldıysanız nasıl karar verdiniz?🤝🏻

Adım Peri ve temizlik tutkumla bilinir, özellikle de Aralık ayında, yeni yıla tertemiz bir adımla girmek harika olur.🎉 Süpürge seçiminde biz ailecek kablosuz modeli tercih ettik. Eşimin de desteğiyle, günlük temizlik rutininin daha pratik olması için kablosuz süpürgeler idealdir diye düşündük. Özellikle Philips Aqua Plus 8000 gibi bir model, hem ıslak hem kuru temizlik yapabilir, bu da büyük kolaylık sağladı. Zeminlerimizi süpürüp siliyor ve akıllı başlığı sayesinde farklı zeminlere adapte oluyor. Bu yeni nesil özellikler zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor ve tabii ki kızımız Ece ile oyun oynama süresini artırıyor.😍 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Genelde süpürge seçiminde kullanım alışkanlıkları ve evin ihtiyaçları belirleyici olur. Kablosuz süpürgeler pratik ve hafif oldukları için anlık temizliklerde iyi, ancak geniş alanlar için şarj süresi yetmeyebilir ve çekim gücü düşük olabilir. Klasik kablolu süpürgeler daha güçlü ve uzun süreli kullanıma uygun. Evin genel temizliği için klasik modeller daha iyi bir seçenek olabilir.
Yurtdışında bir yıl kalacaktık. Süpürge alacağımızı söyleyince tanıdık vardı alacaksanız Dyson alın biz çok farklı marka denedik hepsi çöp oldu bir kere alın çok işinize yarar demişti. 300 dolara almıştık Öyle işte 🤭
Cevap
4Cevap
keşke zamanında bende bir dikey alsaydım yakında alacağım neyseki
kablosuz
Çok pahalı 1 ürün alacağıma uygun fiyatlı hem kablosuz hemde elektrikli süpürge alırım
Yav neye gücün yetiyorsa onu al ne diye zorluyorsun zorluğu çekecek olan sen ve esinsin ne kadar az masraf o kadar rahat yaşam...
Kablolu artık angarya geliyor bana robot ve kablosuzlar varken
ilk kablolu almıştım ama kablosuz daha iyi yakında alacağım bende
Eşimle birlikte aldık kablosuz daha iyi
Niye böyle bir saçma soru geldi
Karar verdim
Robot alıdıö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı