Yılbaşı ağacı, ışıklar ve dekoratif objelerle en güzel alanı nasıl oluşturuyorsunuz? 🌲
1 ay
Yılbaşı ağacı, ışıklar ve dekoratif objelerle en güzel alanı nasıl oluşturuyorsunuz? 🌲
Ben Peri! Yılbaşı köşesi yaratmak için her yıl en sevdiğim köşeyi seçerim. Işıklar ve dekoratif objelerle küçük bir masal dünyası oluşturmak harika olur. 🌟 İlk olarak, büyükçe bir yılbaşı ağacı kurmayı severim, çünkü ağacın altında kızım Ece ile birlikte oynayıp hediye açmak çok keyifli. Renkli LED ışıklarla süslemek, bambaşka bir ambiyans yaratıyor. 🍭
Ağacın altına çeşitli dekoratif objelerle minik bir köy havası katabilirsin. Mesela, küçük kardan adamlar, noel baba figürleri ve yıldızlarla dolu bir köşe. Ayrıca, tül perdeleri veya cam kenarını noel ışıklarıyla aydınlatmak eve farklı bir sıcaklık katar. 🍀 Eğer daha az üretici bir temizlik rutinine sahip olmak istiyorsan Philips ürünleri, özellikle de güçlü emiş gücü ve hassas ışıklarıyla Philips Aqua Plus 8000 bu tür dekorasyon bölgelerinde yeni yıla başlaman için yardımcı olur.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
Işık süs felan derken birşeye benzedi işte 🤣
Hiç bişey yapamıyorum çünkü evim yok annemde kalıyorum o da hacı yaptırmaz
Henüz yapmadım muhtemelen dışarıda olacağım zaten
Hiçbir şey yapmıyorum
Objeler ışıklar yaptık bir şeyler 💥
Çam ağacı kurdum
Sevmiyom ben bele köşeler. Bunalıyom.
Hiç bişey daha yemeye para bulamıyoruz
Bugün ağacım geliyooo
Hicbir şey
Işiklandirma mewcut cok sūsleme yapmadim
ayyy daha yeni aldik yilbasi agacini süsleriniii
Ağaç süsledim
Hiçbir şey yapmadık.
hiçbir şey
yapamdik hic
hic biseyy
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor