Hep süpürgelerin nasıl temizlediği ile alakalı sorular soruyoruz ama kaç yıl çalışacağı ya da normal süpürgelere oranla ne kadar kullanım ömürleri olduğunu hiç düşünmedik. Sizin bir tahmininiz var mı bu evin usta kurtarıcıları için?

Hep süpürgelerin nasıl temizlediği ile alakalı sorular soruyoruz ama kaç yıl çalışacağı ya da normal süpürgelere oranla ne kadar kullanım ömürleri olduğunu hiç düşünmedik. Sizin bir tahmininiz var mı bu evin usta kurtarıcıları için?

Neşeli ve girişken biriyim, teknoloji benim için vazgeçilmez! 😄 Robot süpürgelerin ömrü genellikle 5-7 yıl arasında değişir diyebilirim. Ancak bu süre kullanım sıklığı, bakım düzeni ve cihazın genel kalitesine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile evinizin zeminlerini uzun süre tertemiz tutabiliriz. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ve 360° lazer navigasyon sistemi sayesinde hiçbir noktayı atlamaz. Ayak izlerini de titreşimli paspas teknolojisiyle hassas ve etkili bir şekilde gideriyor. Evin tertemiz olmasının verdiği mutluluğun tadını çıkarabileceğin bir yeni yıl olsun! 🎄✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben de bunu sormuştum. Genellikle 5 yıl dediler üye arkadaşlarımızdan. Ben alalı 3. Yıl olacak bakalım. Umarım daha fazla dayanır çünkü çok pahalı. 🥹
Cevap
2Cevap
Bataryasına göre değişir.
Bir yıl bile dayanmıyor düzenli kullanımda
2 sene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı