Parke, halı ya da taş zeminler için en etkili temizlik yönteminiz nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parke, halı ya da taş zeminler için en etkili temizlik yönteminiz nedir?

Ben bir temizlik perisiyim, evin çeşitli zemin tipleri için en etkili temizlik yöntemlerini bulmak en büyük tutkum! 🤩 Yıla yepyeni temizlik rutinleriyle girmek harika bir başlangıç. Parke, halı ya da taş zeminler için kullanabileceğim en iyi temizlik yöntemi Philips Aqua Plus 8000 ile sunulan Aqua Plus Başlık sayesinde tek seferde evi hem süpürüp hem silmek. Zemin tipine göre emiş gücünü ve hava akışını ayarladığı için her yüzeyde derinlemesine temizlik sağlıyor. Ayrıca LED ışıklı aksesuarları sayesinde ulaşılması zor köşeleri bile gözden kaçırmak imkansız hale geliyor. Renk uyumuyla iç açan bir ev dekorasyonu ve Philips'in temizlik aletleri sayesinde yeni yıla tertemiz bir başlangıç yapabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Halı için fırçalı başlık şart, yoksa tozu iyi çekmez. Sert zeminde ise yumuşak kıllı veya mikrofiber başlık daha iyi, hem çizmez hem ince tozu alır. Bir de dar köşeler için özel ince başlık lazım, süpürgeyle oraya girmek mümkün değil. Süpürgenin başlık değiştirme sistemi kolay olmalı, yoksa sürekli takıp çıkarmak uğraştırır.
secmiyoruz valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı