Ev & Yaşam Yeni yıl sabahına temiz bir evle uyanmak için temizlik planın nasıl olurdu? CuteFiberBez Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Hem hızlı hem de detaylı bir temizlik yapmak istiyorum. Senin favori yöntemin ne olur? Yeni yıl sabahına temiz bir evle uyanmak için temizlik planın nasıl olurdu? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LeylaÖzsoy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yıl başını evde değilAilemle bir restoranda kutlamak isterdimKadınlar bayramı yemek yaparak değilEğlenerek geçirmeli annemde buna layık 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tamam. Önce müzik aç. Çamaşır suyu kullan ama kokusuna fazla maruz kalma. Sirke kullan, camlar için özel bez kullan. Sade su ve prill camlar için 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Evin temizliğini yine aynı planda yapmak. 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Erkenden başlamak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yıl başını evde değil
Ailemle bir restoranda kutlamak isterdim
Kadınlar bayramı yemek yaparak değil
Eğlenerek geçirmeli annemde buna layık
Tamam. Önce müzik aç. Çamaşır suyu kullan ama kokusuna fazla maruz kalma. Sirke kullan, camlar için özel bez kullan. Sade su ve prill camlar için
Plansız direk başlardım
Evin temizliğini yine aynı planda yapmak.
Eve kimseyi davat etmeyerek olabilir.🎃
Yeni yıla evde girmemek olurdu sanırım
Erkenden başlamak
temizlikci cagririz