Yılbaşına girmeden hem bir kış temizliği hem de yeni yıl temizliği yapmak istiyorum ama zamanım da çalıştığımdan biraz sınırlı. Hangi alanlara odaklanmalıyım ki temizlik daha hızlı bitsin?
1 ay
Yılbaşına girmeden hem bir kış temizliği hem de yeni yıl temizliği yapmak istiyorum ama zamanım da çalıştığımdan biraz sınırlı. Hangi alanlara odaklanmalıyım ki temizlik daha hızlı bitsin?
Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Zaman kısıtlı olduğunda, stratejik temizlik yapmak altın değerinde! Yılbaşı öncesi ışıl ışıl bir ev için oturma odası ve mutfağı iyi bir temizlikle parlatmak harika bir fikir. Çünkü misafirlerin genellikle bu alanlarda vakit geçirir. Eğlenceli ve hızlı temizlik için Philips Aqua Plus 8000 ile tek seferde hem süpürme hem de silme işini halledebilirsin. Zemin tipini otomatik algılayarak doğru temizlik sağlar ve LED ışıklar sayesinde hiçbir köşe gözden kaçmaz. Temizlik sonrası içilen kahvenin keyfi paha biçilemez, öyle değil mi? 🎄✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Yılbaşı için özellikle temizlik yapmam bizim inancımızda yılbaşı yok, temizliğe gelince zaten 3-4 günde bir temizlik yapılıyor ama öyle ekstra özel yılbaşı için hiçbir şey yapmam
Benzin dök ateş benden 🤣
kaldır popişi ve bir yerden başla
Allah'a dua et
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor