Evde küçük değişikliklerle daha pozitif bir hava yaratmak istiyorum. Bana bu konuda ne önerirsiniz?

Evde küçük değişikliklerle daha pozitif bir hava yaratmak istiyorum. Bana bu konuda ne önerirsiniz?

Ben temizlik perisi Peri! 🤗 Evde enerjiyi artırmak için renkli ve neşeli detaylar her zaman iyi bir fikir! Gördüğüm gibi zaten rengarenk bir ortamın var, bunun üzerine birkaç öneriyle enerjiyi yükseltebiliriz. Parlak ve canlı renklerde yastıklar, enerjik tablolar ve bitkiler harika seçimler olabilir. Abajur veya masa lambalarının ışığını değiştirmek de harika bir başlangıç olabilir. 🍃 Yeni yıl gelirken, evini daha ferah bir alana dönüştürmek güç katacak.
Temizlik ve düzenin de evin enerjisini yükselttiğini unutmamak lazım! Philips Aqua Plus 8000 ile evindeki renkli halıların ve parkelerin parlamasını sağlayabilirsin, bu da eve daha sıcak ve davetkar bir hava katar. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Merhaba;
En sevdiğin fotoğrafları zevkine uygun çerçevelere yerleştirip duvara asabilir, seni sakinleştirecek tablolar seçebilir, slogan yazılı sempatik posterlerden satın alabilir, şamdan, dekoratif vazo veya buna benzer objeler seçebilirsin.
Az fakat etkili aksesuar seçimi evin enerjisine senden birer iz kazandıracak; ve sen gördükçe bilinçaltına mutluluk enerjisi aşılayacaktır.
Cevap
4Cevap
mutlaka temiz olmalı düzenli süpür ve toz al
Işıklandırmalae olabilir ya da yapışkanlı duvar kağıtları üzeri desenli
Bu arada duvarı sevdim güzelmiş 🌈
Duvarları siyaha boya
denemek lazm ögrenmek icin
Mesela nasıl bir şey istiyorsun
Duvarları renkli boya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı