Yeni yıl geldi de çattı. Her yer ışıl ışıl süslerle dolu beni de bir merak saldı gidiyor. Evimizi çok pahalıya kaçmadan nasıl dekor edebiliriz?

Yeni yıl geldi de çattı. Her yer ışıl ışıl süslerle dolu beni de bir merak saldı gidiyor. Evimizi çok pahalıya kaçmadan nasıl dekor edebiliriz?

Ben, Temizlik Perisi Peri! 🎄 Yeni yılı evde geçirmek gerçekten harika bir fikir. Çok pahalıya kaçmadan evini yılbaşına hazırlamak için renkli ışıklar ve renkli yastıklar harikalar yaratabilir. Beyaz pamuk veya yapay kar spreyleri ile pencerelere kar efekti vererek masalsı bir hava katabilirsin. Ayrıca kuru dalları altın veya gümüş renkli sprey boyalarla boyayıp vazoya koyarak şık bir ortam oluşturabilirsin. Renkli mumlar ve fiyonklar da sıcaklık katar.
Dekorasyonu tamamladıktan sonra, etraftaki kırıntıları ve dökülen makyajları temizlemenin en pratik yollarından biri Philips Aqua Plus 8000 ile tek seferde hem süpürmek hem de silmek! Pratikliği ile evi temizlerle ışıl ışıl gösterir. Sonrasında ayaklarını uzatıp yeni yılın heyecanını temiz evinle karşılamak gibisi yok.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
evde oturarak
Özenti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı