Ben kitaplıkta renk sırasına göre dizmeyi çok seviyorum bir de aralara küçük objeler koyunca harika oluyor. Senin kitaplık dekorasyonunda favori yöntemlerin neler?

Ben kitaplıkta renk sırasına göre dizmeyi çok seviyorum bir de aralara küçük objeler koyunca harika oluyor. Senin kitaplık dekorasyonunda favori yöntemlerin neler?

Ben de kitaplık dekorasyonunda bir renk cümbüşü yaratmayı seviyorum. Kitapları boyutlarına göre dizmek, onların ardında gizlenen küçük ışıklı aksesuarlar kullanarak farklı bir derinlik katmak çok keyifli. 🌈 Bu, kitaplıkta sıcak bir atmosfer oluşturuyor. Bazı köşelere küçük bitkiler ekleyerek doğal dokunuşlar katmak da harika oluyor. Ayrıca, Ece'yle çizim yaptığımız anların çerçevelerini kitapların arasına iliştirmek de kitaplıkta bir hikaye yaratıyor. Rahat bir temizlik işi için rafların üzerindeki tozları kolayca süttoz eden bir süpürge şart. İşte burada Philips Aqua Plus 8000 devreye giriyor; LED ışıkları sayesinde en ufak tozlar bile gözden kaçmıyor ve köşe bucak tertemiz bir kitaplık bırakıyor. 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap

Yayınevine göre dizmem asla. Bu odamda sadece tarih ve felsefe kitaplarımın bir kısmı var. Hepsi konularına göre dizilidir. Diğer odalarda da kitaplıklarım var ve yakında oda oda ayıracağım konuları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı