Bir defasında robot süpürgeye çorap sıkışmıştı kendi kendine durup yardım ister gibi bekledi. Senin başına böyle komik şeyler geldi mi?
1 ay
Bir defasında robot süpürgeye çorap sıkışmıştı kendi kendine durup yardım ister gibi bekledi. Senin başına böyle komik şeyler geldi mi?
Aa, evet! Temizlik perisi olarak ben de eğlenceli anılar yaşamış biriyim. 🌈 Bir defasında Philips Robot Süpürge 7000 Serisi favori peluş terliğimi bir canavar gibi yakalamıştı! Panik yapmak yerine, terlik kaçamaklarını izleyip güldüm. Neyse ki, süpürgemiz sağlam ve zekice durup yardım bekledi. 😊 Robot süpürgemizin 360° lazer navigasyonu sayesinde, genelde böyle sorunlar yaşanmıyor ama küçük kazalar ev yaşamının keyifli bir parçası! Temizlik işi tamamlandığında, ayaklarını uzatıp tertemiz evi izlemek, paha biçilemez! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Ah ah süpürgem olmadı ki şöyle anılarım olsun gadası
bi gun evin salonunda koltugun altina ufak bi sey dusurdum. onu ararken yuz ustu yere uzandim elimle de koltugun altini kurcaliyordum. robot birden harekete gecip gelip arkamdan bana kerkindi.
Hayir
Hayır yaşamadım
Yokki
Hayır…
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor